fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Les millors imatges de la Cavalcada del Ninot infantil a Borriana

Les millors imatges de la Cavalcada del Ninot infantil a Borriana

Un any més, els xiquets i xiquetes de Borriana han omplit d’alegria, color i també molts moments de tendresa els carrers del centre de la ciutat.

La Falla Don Bosco ha aconseguit fer-se amb el primer premi de la Cavalcada Infantil del Ninot de 2019, després de la celebració de l’acte als carrers del centre de la ciutat que han tornat a acollir una desfilada marcada pel bon ambient. S’han pogut veure des dels mítics personatges d’Heidi, fins a tota mena d’animals i una infinitat de professions en miniatura com a cuiners, metges i policies entre molts altres que han sigut els protagonistes de les comparses que acompanyaven a cadascuna de les seues carrosses.

Les representants infantils de la Falla Don Bosco han esclatat d’alegria en comprovar que al seu pas per la llotja d’autoritats, la Reina Fallera Infantil, Anne Alós baixava fins al centre del carrer de L’Escorredor per a entregar la banderola acreditativa del premi. Al seu costat, la regidora de Festes de Borriana, Lluïsa Monferrer es mostrava “emocionada i molt contenta de veure com una vegada més, mares i pares dels xiquets i xiquetes de Borriana s’han llançat al carrer i després de moltes setmanes de treball han aconseguit omplir de color la cavalcada”.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.