fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Les Reines i Dames de Castell贸 passaran una jornada en l’ermita de la Magdalena

Les Reines i Dames de Castell贸 passaran una jornada en l’ermita de la Magdalena

El pr貌xim dia 20 de Novembre, les representants de les festes de la capital de la Plana Alta, es reuniran juntament amb les seues fam铆lies i la Junta de Festes al voltant de l’ermita de la Magdalena.

Est脿 previst que tant els membres de la Junta de Festes, com les reines Estefania i Berta amb les seues corts, puguen gaudir d’un dia d’esplai i conviv猫ncia als peus de l’ermita de la Magdalena amb les seues fam铆lies. La jornada t茅 com a objectiu acostar a les fam铆lies de les representants de Castell贸 per a compartir un dia en un ambient festiu i informal, fora del protocol de la festa i les seues particularitats.

Aquest tipus d’activitats permeten fer m茅s estrets els lla莽os entre les families de les reines i dames i els membres de la Junta de Festes. Despr茅s de l’茅xit de l’any passat, quan van ser les fam铆lies de Carolina i Lola i de les seues corts, on tots van gaudir d’un ambient d’harmonia i alegria, la Junta de Festes ha volgut repetir l’esdeveniment per a fer m茅s propera la seua tasca cap a les fam铆lies.

Leave a Reply

Your email address will not be published.