fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Església Arxiprestal s’estrena a l’Early Music Morella amb el concert Odhecaton de La Danserye

L’Església Arxiprestal s’estrena a l’Early Music Morella amb el concert Odhecaton de La Danserye

Es tracta d’una de les acadèmies i festivals d’esta música més importants d’Europa.

L’Early Music Morella no ha parat en tot el cap de setmana on els morellans, morellanes i visitants han pogut gaudir de la música medieval i renaixentista als edificis històrics de la ciutat. La jornada d’avui ha destacat pel concert Odhecaton de La Danserye a l’Església Arxiprestal de Morella. Així, la ciutat torna a l’època medieval i mescla els emplaçaments històrics de Morella amb la música medieval i renaixentista que ofereixen els concerts i classes de l’Early. D’esta manera, Morella reviurà esta època fins al dijous quan es clausura el festival amb La dansa de la mort.

La regidora de Cultura, Rocío Querol, ha destacat que “l’Early Music Morella aprofita tots els emplaçaments de Morella per oferir la seua música”. A més, ha comentat que les classes es realitzen en llocs més menuts i els concerts més importants s’ha fet al convent de Sant Francesc o a l’Església Arxiprestal on cap més nombre de persones”. Tanmateix, l’edil ha comentat que “és un orgull comptar amb esta acadèmia, de les més importants d’Europa, a Morella i als concerts es nota el nivell que tenen aquells que hi participen”.

Finalment, cal recordar que esta sisena edició de l’Early Music Morella compta amb més de 100 alumnes vinguts d’arreu del Món que aprenen sobre diferents disciplines i instruments de la música medieval i renaixentista. D’esta manera, també és important comentar la mescla perfecta que ofereixen els edificis històrics de Morella per a albergar este tipus de música que va ser més habitual a la ciutat en altres temps.

Leave a Reply

Your email address will not be published.