Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’exposició “Apropant la imatge sagrada” a Morella queda inaugurada

L’exposició “Apropant la imatge sagrada” a Morella queda inaugurada

Esta estarà a la Basílica Arxiprestal de Morella durant tot el mes d’agost i tracta sobre el patrimoni gòtic de Morella.

Ahir es va inaugurar l’exposició Apropant la imatge sagrada sobre el patrimoni gòtic de Morella. D’esta manera, durant tot el mes d’agost es poden veure peces d’este període de la història juntes a la Basílica Arxiprestal. Així, les obres ubicades al museu de l’església s’han fet més accessibles. La presentació ha comptat amb el President de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, l’arquitecte de patrimoni, Arturo Zaragozá, i mossèn José Ángel.

Aixi, Rhamsés ha destacat “la importància d’este període de la història de Morella i totes les obres que ens ha deixat, les quals es poden veure ara juntes a l’església”. L’edil ha explicat que “l’exposició romandrà a la Basílica durant el mes d’agost” i ha aprofitat per a “animar a totes i tots a visitar-la i gaudir-ne d’estes obres del gòtic valencià en un emplaçament únic”. A més, ha comentat que “s’han redistribuït les obres de manera que són més accessibles per a tots i totes”.

Morella compta amb una intensa activitat cultural durant tot el mes d’agost. Així, totes les sales d’exposicions comptaran amb diferents mostres d’art que amplien la visita patrimonial de la ciutat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.