fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Hospital Universitari de la Plana incorpora la cirurgia bari脿trica per a pacients amb obesitat

L’Hospital Universitari de la Plana incorpora la cirurgia bari脿trica per a pacients amb obesitat

L’Hospital Universitari de la Plana ha incorporat a la seua cartera de serveis la cirurgia bari脿trica per via laparosc貌pica, un conjunt d’intervencions dirigides al tractament quir煤rgic de l’obesitat i en el qual estan implicats diferents serveis especialitzats com a endocrinologia, cirurgia, pneumologia, anestesiologia i psiquiatria. A m茅s, compta amb la col路laboraci贸 de la consulta de nutrici贸 de l’Hospital Provincial de Castell贸.

Per a dur a terme aquest tipus de cirurgia, l’Hospital Universitari de la Plana ha tra莽at un pla de treball en el qual s’han desenvolupat diverses reunions amb tot el personal implicat i una s猫rie d’estades formatives en unitats bari脿trica d’altres hospitals. El resultat ha sigut la redacci贸 d’un protocol consensuat, que ha anat precedit tamb茅 per l’adquisici贸 de material espec铆fic, tant de material i aplicacions de quir貌fan com de mobiliari d’hospitalitzaci贸.

La cirurgia bari脿trica en l’Hospital Universitari de la Plana est脿 dirigida als pacients amb un pes m脿xim de 150 kg i un 铆ndex de massa corporal (IMC) de 50, encara que progressivament aniran incrementant-se els marges.

L’Hospital Universitari de la Plana 茅s el segon hospital p煤blic de la prov铆ncia de Castell贸 que ofereix aquest tractament quir煤rgic de l’obesitat, despr茅s de l’Hospital Universitari General de Castell贸.

Patologia amb prevalen莽a important

L’obesitat 茅s una patologia cr貌nica amb una important prevalen莽a en la nostra societat actual, per la qual cosa la incorporaci贸 de la cirurgia bari脿trica a la cartera de serveis de l’Hospital Universitari de la Plana beneficiar脿 a un important nombre de pacients. L’objectiu del servei de cirurgia 茅s cobrir les necessitats dels pacients del Departament de Salut de la Plana i incrementar el nombre d’intervencions mensuals a mesura que es complisquen els requisits necessaris del preoperatori.

Leave a Reply

Your email address will not be published.