fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’oferta de turisme familiar que ofereix Vinaròs es donarà a conèixer aquest cap de setmana en “Viveros Kids”

L’oferta de turisme familiar que ofereix Vinaròs es donarà a conèixer aquest cap de setmana en “Viveros Kids”

La localitat participa en aquesta jornada que es durà a terme el 25 de març a València, en ser part del Club de Turisme Familiar de la Comunitat Valenciana “Tour & Kids”

Aquest dissabte 25 de març, Vinaròs, com a part del Club de Turisme Familiar de la Comunitat Valenciana Tour & Kids, estarà també present en l’esdeveniment “Viveros Kids,” que es durà a terme en els Jardins del Real de València.

Durant aquesta jornada, organitzada per la revista digital Agenda de Isa i l’Associació Espanyola contra el Càncer Infantil, es donarà a conèixer l’oferta de plans i activitats que ofereix la localitat com a destí ideal per al turisme familiar, des de les 10:00 a les 20:00 hores.

Per a això es disposarà d’un espai de 18m2 en el qual, juntament amb la Federació de Càmpings de la Comunitat Valenciana, es donaran a conèixer també les propostes que ofereixen els altres municipis i empreses que compten amb el distintiu de Tour & Kids. Aquest segell certifica que es tracta de llocs adaptats a les necessitats de famílies amb nens.

A més d’aquest estand informatiu hi haurà durant l’esdeveniment diversos tallers i activitats per als més petits, com una divertida Gimcana, una mostra del llibre infantil, actuacions en directe, xerrades educatives, un market i una zona gastronòmica amb Food Trucks.

El preu per accedir a aquest esdeveniment és de 3 euros per persona i les entrades podran adquirir-se en taquilla o a través del web entradium.com. El recaptat serà a benefici de l’Associació Espanyola contra el Càncer Infantil (AECC), per ajudar en la investigació d’aquesta malaltia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.