fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’UJI i l’Ajuntament de Vinaròs treballen en la primera edició del “Destaca en ruta” a Vinaròs

L’UJI i l’Ajuntament de Vinaròs treballen en la primera edició del “Destaca en ruta” a Vinaròs

La fira tindrà lloc a finals de setembre i serà presentada a empreses i entitats de Vinaròs el pròxim 21 de juliol.

La Universitat Jaume I i l’Ajuntament de Vinaròs, juntament amb el Centre Europeu d’Empreses Innovadores de Castelló, CEEI Castelló, treballen en la que serà la primera edició de la fira «Destaca en ruta» a Vinaròs, una versió de la Fira Destaca que, a finals de setembre, aproparà a les comarques del nord el coneixement i tecnologia produïts i distribuïts per la Universitat i pel sector empresarial.

El programa d’activitats de «Destaca en ruta» serà presentat a empreses i entitats de Vinaròs el pròxim 21 de juliol en un acte que tindrà lloc al Centre de Coneixement Vinalab de Vinaròs. Destaca obri un espai de trobada per a l’intercanvi de coneixements, per al diàleg i per a la reflexió conjunta de professionals, investigadors, docents i alumnes d’edats i nivells diversos al voltant de la investigació científica, el desenvolupament tecnològic i la innovació.

Impulsat per la Càtedra d’Innovació Ceràmica Ciutat de Vila-real amb l’Ajuntament de Vila-real, el projecte Destaca s’organitza per primera vegada l’any 2014 amb un format de Fira Biennal de Transferència Científica, Tecnològica i d’Innovació, amb un considerable èxit de participació. En la segona edició la Fira Destaca 2016 va rebre més de 7.000 visites de professionals acreditats i va arribar als més de 20.000 visitants únics a la web.

Leave a Reply

Your email address will not be published.