fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

‘Marató’ de Carnestoltes a Almassora

‘Marató’ de Carnestoltes a Almassora

‘Lipdub’, inflables, tallers i música per a la festa de divendres i dissabte.

Els carrers d’Almassora se sumen a la festa de Carnestoltes amb un programa d’activitats que s’estén durant esta setmana en diferents punts de la localitat. El Servei Esportiu Municipal celebra Carnestoltes amb premis per als usuaris que acudisquen a les instal·lacions disfressats amb temàtica de dibuixos animats. Per la seua banda, els departaments d’Educació i Joventut ultimen les activitats per a la festa del divendres i el dissabte.

En concret, el centre social de Sant Felipe acollirà tallers i inflables el divendres a partir de les 17 hores perquè els més xicotets acudisquen a divertir-se en finalitzar la desfilada dels col·legis pels carrers de la localitat. A partir de les 18.30 hores està prevista l’actuació musical de Salva ‘El Mussennacitu’. Tota la programació és gratuïta i no necessita inscripció prèvia.

En el matí del dissabte l’activitat es traslladarà a la plaça Pere Cornell, on arrancaran els tallers de Carnestoltes i els castells unflables a partir de les 11 hores. Esta edició, sota el títol ‘Carnestoltes per la pau i la no-violència’, inclou la lectura del manifest a càrrec de l’alcaldessa (12.30 h), una actuació de zumba (12.40 h) i la gravació del ‘lipdub’ per la pau (13 h).

Leave a Reply

Your email address will not be published.