Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Maria Arnal i Marcel Bagés lideren la tercera edició de la EMAC de Borriana

Maria Arnal i Marcel Bagés lideren la tercera edició de la EMAC de Borriana

L’organització va anunciar ahir els horaris i activitats per al cap de setmana del 16 al 18 de febrer.

A poc més d’un mes per a la celebració de la tercera edició de la EMAC,que liderarà la música de Maria Arnal i Marcel Bagés, l’organització va anunciar ahir els horaris de les diferents activitats, tallers, concerts i sessions de dj’s que es podran trobar a Borriana. Com ja es va desvetllar fa alguns mesos la EMAC.2018 tindrà lloc el cap de setmana del 16 al 18 de febrer amb el CMC La Mercè com a centre de totes les activitats d’este esdeveniment cultural multidisciplinari.
Els concerts es concentraran durant les jornades del dissabte, en l’Escenari EMAC. (jardí arqueològic) i diumenge en l’Escenari Amfiteatre (a l’interior del claustre). Tornaran les vermout sessions que tan bon acolliment han tingut les dues primeres edicions, amb una bona col·lecció de dj’s els quals aportessen la millor música per ballar.

A més, el dissabte en l’Escenari Plaça, situat a la plaça La Mercé, podrem gaudir de la Desmuntable del col·lectiu de dj’s valencià theBasement, sens dubte uns dels grans referents de la música de ball en el mediterrani.

A l’apartat musical destaca la programació, per la qualitat dels grups amb els quals explicaran els diferents escenaris de la EMAC.2018. Destacant l’actuació el diumenge de Maria Arnal i Marcel Bagés, Gener, Desert i M A R.
Per a la jornada del dissabte podrem trobar des del rock de Heatwaves fins a l’electrònica de NAVVIER o TVERSKY, passant pel so ochentero de la Plata o el indie de deBigote.
Emac.art

La zona coneguda com emac.art, a l’interior del claustre del CMC La Mercé, obrirà les seues portes el divendres 16 i estarà oberta durant tot el cap de setmana i es podrà visitar lliure i gratuïta. Dins del CMC trobarem diferents zones, la dedicada a la Fira de Creacions Artistiques, una galeria completa dedicada a la il·lustradora valenciana Laura Castelló, i una altra de fotografia. La novetat per este any serà el emac.lab, on trobarem experiments sonors i les actuacions de diferents selectores musicals i creadors de música electrònica de cort experimental, i el dissabte i el diumenge l’actuació d’electrònica creada amb joguines de Toyselektor.

La tercera edició de la EMAC comptarà amb diferents tallers, uns dedicats al dibuix, com “El Procés Recreatiu”, uns altres de música “Taller de dj infantil-juvenil” i “Experimentació Sonora” i l’últim per aprendre a treballar la fusta denominat “mindwood”. Per participar en estos tallers serà necessari enviar un mail a : borrianaemac@gmail.com

Tant des de l’Ajuntament de Borriana com des de l’organització de la EMAC 2018 recorden que totes les activitats són de lliure accés, fins a completar els diferents aforaments. Per a qualsevol dubte o consulta es pot contactar a les diferents xarxes socials del emac. o al mail : borrianaemac@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.