fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Mentalisme, màgia en el carrer, humor i ombres màgiques en el festival “Imagina Benicàssim”

Mentalisme, màgia en el carrer, humor i ombres màgiques en el festival “Imagina Benicàssim”

Deu mags vinguts de tota Espanya actuaran per al públic de Benicàssim a partir de demà dijous i fins al diumenge en la quarta edició del Festival de Màgia de l’estiu.

El festival de màgia, “Imagina Benicàssim” torna a la programació estiuenca amb la participació dels millors mags del panorama nacional actual i la col·laboració imprescindible de l’associació Cercle Màgic de Benicàssim. Este curiós festival que va atraure l’any passat a més de 6000 espectadors se celebrarà entre els dies 20 i 23 de juliol. La regidora de turisme, Elena Llobell, ha donat a conèixer la programació d’enguany del festival de màgia que s’ha convertit en un clàssic de l’estiu de Benicàssim.

“Imagina Benicàssim” es desenvoluparà en quatre jornades en les quals es podrà assistir a espectacles de màgia de primer ordre nacional i internacional i també actuacions i tallers destinats al públic familiar.

Demà dijous 20 de juliol, la màgia es podrà veure molt de prop, ja que és la primera actuació de les quals se celebren a peu de carrer i que permet al públic estar a pocs centímetres del mag veient els seus trucs. En la jornada de “Màgia de carrer”, actuaran Jarri Marquerie, el Mag Reolid, el més jove del panorama nacional (11 anys) i el Mag Paco. Esta actuació tindrà lloc en la platja d’Heliópolis (enfront del carrer Ribalta).

El divendres 21 de juliol, a les 19 hores, en la platja de l’Almadrava, a l’altura de Vila Margarita, se celebrarà la segona jornada de “Màgia de carrer “amb l’actuació de la Bella Maga, Magic Santi i Patry Funny.
El dissabte 22 de juliol, a les 22 hores, també en l’amfiteatre Pepe Falomir, tindrà lloc l’espectacle de Màgia familiar a càrrec del mag Marcius, el televisiu Montty i el premi Mundial de màgia, Tony Montana
Finalment, el diumenge 23 de juliol, hi haurà taller de màgia infantil a les 12 hores en l’amfiteatre Pepe Falomir, a càrrec de Mag Paco, La Bella Maga, Magic Santi, Marquerie i Patry Funny.

I, finalment, a la nit a les 22 hores, amb l’espectacle de Màgia còmica Ardit”, actuarà el Mag Marín, premi nacional de màgia i que sorprendrà el públic amb la seua innovadora proposta màgica.

Leave a Reply

Your email address will not be published.