fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

M茅s de 200 alumnes i personal docent de Penyeta Roja participen en les jornades de sensibilitzaci贸 sobre els ODS

M茅s de 200 alumnes i personal docent de Penyeta Roja participen en les jornades de sensibilitzaci贸 sobre els ODS

La vicepresidenta i diputada de Benestar Social, Patricia Puerta, ha inaugurat la jornada on ha destacat la import脿ncia d’educar i oferir alternatives per a fomentar una producci贸 i consum m茅s sostenible.

La vicepresidenta i diputada de Benestar Social, Patricia Puerta, ha assistit avui a la jornada de sensibilitzaci贸 sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) que ha tingut lloc en el Centre d’Iniciaci贸 T猫cnic Esportiva (CITE) del complex soci educatiu de Penyeta Roja on ha destacat la import脿ncia d’educar i oferir alternatives per a fomentar una producci贸 i un consum m茅s sostenible.

La jornada ha comptat amb la participaci贸 de m茅s de 200 persones, exactament 224, entre alumnes i personal docent del centre soci educatiu, i s’emmarca dins del conveni entre la Diputaci贸 de Castell贸 i el Fons Valenci脿 per la Solidaritat a trav茅s del qual es destinaran 15.000 euros per a realitzar activitats amb l’objectiu de conscienciar a la societat castellonenca sobre els ODS, en concret, sobre l’objectiu de garantir modalitats de consum i producci贸 sostenibles, un requisit essencial per al desenvolupament sostenible.

El conveni inclou diverses accions entre les quals est脿 el taller did脿ctic sobre els ODS ‘Soc conscient de quin consum faig’, una activitat destinada a centres educatius d’educaci贸 prim脿ria i secund脿ria i t茅 com a objectiu sensibilitzar sobre la situaci贸 del planeta i oferir alternatives per a realitzar una producci贸 i consum m茅s sostenible. Aquests tallers tamb茅 s’oferiran a col路lectius espec铆fics com a associacions, centres de majors, universitats populars i centres juvenils, entre altres.

Aix铆 mateix, tamb茅 s’ha organitzat l’exposici贸 itinerant ‘In/Sostenible: Un cam铆 cap a la sostenibilitat’ amb diverses zones diferenciades de preguntes i curiositats per a reflexionar, amb informaci贸 tematitzada sobre l’ODS 12 (Garantir modalitats de consum i producci贸 sostenibles: un requisit essencial per al desenvolupament sostenible), una part final de resum i un photocall per a compartir experi猫ncies.

L’acord tamb茅 inclou la realitzaci贸 d’un contacontes i una jornada formativa en els municipis participants d’enguany que s贸n Castell贸, Onda, Orpesa, Atzeneta i Vilafranca.

Porta ha afegit que, a trav茅s d’aquest projecte, “volem, d’una banda, territorialitzar els ODS i, per una altra, acostar a la poblaci贸 de la prov铆ncia de Castell贸 les accions que hem de posar en marxa per a la consecuci贸 de les metes que es plantegen en l’Agenda 2030禄.

Leave a Reply

Your email address will not be published.