Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Modernització de Castelló organitza un curs sobre facturació electrònica a la Cambra de Comerç

Modernització de Castelló organitza un curs sobre facturació electrònica a la Cambra de Comerç

Comencen una sèrie de cursos de formació per a les empreses de Castelló emmarcats en el Pla d’Impuls de l’Administració Electrònica (PIAE).

La regidoria de Modernització de l’Ajuntament de Castelló, encapçalada per Ignasi Garcia, juntament amb la Cambra de Comerç, ha organitzat una sèrie de cursos de formació per a desenvolupar el Pla d’Impuls de l’Administració Electrònica (PIAE) centrat en la facturació electrònica “L’objectiu és reduir en un 20% els registres presencials de l’Administració i reduir, per tant, el paper i les cues”, ha defensat Garcia.

La setmana passada va tindre lloc el primer dels cursos, centrat en el primer punt dels set que impulsa el PIAE, que és la facturació electrònica. Sobre este tema, l’edil ha indicat que “a l’Ajuntament de Castelló es presenten un total de 4.000 factures. La finalitat d’este primer curs era la de donar eines a les empreses per a reduir la presentació presencial de les mateixes al 100% i que totes es presenten electrònicament”.

A més, a partir de l’1 de març no es permetran les factures físiques. Per això, explica Garcia, “ho volem fer d’una forma proactiva amb una sèrie de cursos per a les empreses”. El primer s’ha dirigit a les empreses que més factures presenten per a ensenyar-los a utilitzar la plataforma de facturació electrònica. També ha assistit a la formació un grup de suport que hi haurà sempre a l’Ajuntament de Castelló, “per a aquelles persones que vinguen a presentar les factures. Si no ho ha fet mai de forma electrònica, comptarà amb una ajuda i un acompanyament”, ha assenyalat el regidor de Modernització, Ignasi Garcia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.