fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Moliner: “El bé comú i la defensa constitucional han d’estar sempre per sobre d’ideologies en aquest nostre país”

Moliner: “El bé comú i la defensa constitucional han d’estar sempre per sobre d’ideologies en aquest nostre país”

El president provincial defensa la importància dels llaços d’unió entre pobles en el lliurament dels Premis 9 de Març.

El president provincial ha destacat en l’acte de lliurament dels Premis 9 de març que “la concòrdia, el ben comú i la defensa constitucional han d’estar sempre per sobre d’ideologies i conteses en aquest nostre país. A diferència de segles arrere, quan els nostres avantpassats es van deixar la vida per defensar la nostra terra, avui tan sol és necessari posar-nos d’acord perquè tot pel que hem lluitat i treballat per traure els nostres pobles avance no se’ns siga arrabassat”.

Al fil d’aquestes declaracions, Moliner ha donat l’enhorabona a tots els premiats, al Doctor Pedro Cavades; a la Fundació Dávalos Fletcher; les Federacions Provincials d’Associacions de Veïns; Carlos Asensi; l’Escola de Pilots de Castelló; els grups d’estudi Zoonosisi parasitaries i de Canvi Climàtic i Impacte sobre recursos hídrics; Jacaranda; Policia Nacional; Jose Maria Arquimbau i al Master Internacional de Paz, Conflictes i Desenvolupament.

D’altra banda, la convocatòria d’aquests reconeixements, que anualment lliura l’Associació Cultural Gregal, ha inclòs dos homenatges pòstums, a Juan Giner Moya i a Pepe Prada de Conflent, per a qui ha tingut especials paraules d’afecte. “Amb ell vaig tenir l’oportunitat de créixer i aprendre al seu costat en l’Ajuntament de Castelló. La família ja ho sap, però no em cansaré de dir que va ser un honor treballar al seu costat. Compartíem professió, vocació de servei públic i estima per la nostra ciutat. Avui són moltes els carrers, les tradicions i entitats castellonenques que s’han de l’afecte, dedicació i lliurament de Pepe Prada de Conflent”.

Referents per a Castelló

En la seua intervenció, el president Moliner ha agraït a tots els premiats la seua aportació a la província de Castelló. “Podeu estar orgullosos, igual que aquesta província ho està de vosaltres, perquè sou l’exemple a seguir per les generacions esdevenidores i màxims referents en cadascun dels vostres camps.”

“Castelló és una gran terra i un bon lloc per a viure. Una terra competitiva, acollidora i capaç d’emocionar-nos al llarg de les nostres 135 identitats que conformen aquesta província única”, ha conclòs Moliner.

Tagged with

Leave a Reply

Your email address will not be published.