fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Moliner participa en l’II Fòrum Mundial sobre les Violències Urbanes i l’Educació per a la Convivència i la Pau

Moliner participa en l’II Fòrum Mundial sobre les Violències Urbanes i l’Educació per a la Convivència i la Pau

El president de la Diputació intervé en este fòrum a Madrid al costat de referents internacionals, acadèmics i professionals.

El president de la Diputació de Castelló, Javier Moliner, ha participat esta vesprada com a ponent en l’II Fòrum Mundial sobre les Violències Urbanes i l’Educació per a la Convivència i la Pau que es desenvolupa fins dijous que ve a Madrid. L’esdeveniment, que compta amb prop de 3.000 inscrits, bona part d’ells d’origen internacional, concentra a referents internacionals siga polítics, acadèmics o professionals en un complet programa que engloba 96 tallers i una trentena d’esdeveniments fins dijous que ve, 8 de novembre.

En la seua intervenció en la taula plenària ‘Violència per aporofòbia i exclusió social’, el president Moliner ha posat de manifest “la necessitat que totes les institucions treballem per fomentar la igualtat d’oportunitats entre tots els ciutadans. Hem de, cadascun de nosaltres des del nostre àmbit d’actuació, propiciar les condicions per a millorar les oportunitats d’aquells que més complicat ho tenen. Perquè en el camí del progrés i de la millora dels nostres territoris per la qual treballem cada dia no hem de deixar-nos a ningú en este camí a la millora i al progrés”.

En la sessió que ha participat Moliner com a representant de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP), ho ha fet al costat de Johan Galtung – Sociòleg i matemàtic noruec; Enrique Yeves, Director Comunicació FAO; Emilio Martínez, Catedràtic d’Ètica i professor de la Universitat de Múrcia; Carlos Giménez, de l’Institut Donem Paz, Universitat Autònoma de Madrid; Sara Giménez – Advocada i activista de Fundació Secretariat Gitano – Especialitzada en delictes d’odi i anti-gitanisme; Célestine Ketcha Courtès – Alcaldessa Bangangté; Carlos Daniel Casessis. Secretari General de la FEMP; Sibel Uyar – Alcaldessa de Urla (Turquia), i Calisto Moises Cossa – Alcalde de Matola (Moçambic)

Leave a Reply

Your email address will not be published.