Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Morella celebra el Dia Mundial del Turisme amb entrada gratuïta al Castell i Museu Temps de Dinosaures

Morella celebra el Dia Mundial del Turisme amb entrada gratuïta al Castell i Museu Temps de Dinosaures

El Castell de Morella ha arribat este 2019 al primer milió de visites des que la gestió és municipal.

Morella celebra el Dia Mundial del Turisme amb entrada gratuïta al Castell i al Museu Temps de Dinosaures. A més, l’u d’octubre és el Dia de Los Pueblos Más Bonitos de España, en el qual s’afegix l’entrada a gratuïta a la Basílica Arxiprestal a l’oferta anterior. Estes iniciatives pretenen posar en valor el patrimoni de la ciutat i que els i les visitants puguen disfrutar de Morella.

La regidora de Promoció Turística, Mari Carmen Escuder, ha destacat que “es tracta de dues jornades molt importants per a donar a conèixer el nostre patrimoni i les activitats que es poden realitzar a la ciutat”. L’edil ha recordat que “avui en dia el turisme és un dels principals motors econòmics de Morella, per la qual cosa, estes iniciatives posen en valor l’atractiu turístic de la ciutat i els seus principals monuments”. Així, Mari ha volgut “animar a totes i tots a visitar Morella i els seus museus i monuments, no sols en estes jornades, sinó durant tot l’any”. Finalment, ha afegit que “un any més celebrarem també el Dia de Los Pueblos Más Bonitos de España, ja que pertànyer a esta associació és molt important per la repercussió en la promoció de les destinacions turístiques d’esta”.

Cal recordar que Morella és una de les localitats fundadores de l’associació de Los Pueblos Más Bonitos de España des que es va crear l’any 2013. Així, l’associació té més objectius que la promoció turística, Los Pueblos Más Bonitos de España busca defensar els interessos de les localitats membres i sumar entre totes estes i generar oportunitats al món rural. D’esta manera, l’associació suma esforços, cada dia té més reconeixement i és un exemple per a les administracions.

També cal explicar que el Castell de Morella és el principal monument de la ciutat. D’esta manera, durant este any 2019, el Castell ha arribat a la fita del primer milió de visites des que l’ajuntament va recuperar la gestió d’este monument l’any 2007.

Leave a Reply

Your email address will not be published.