fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Morella celebra el seu 1r Concurs de gossos de rabera el diumenge 25 de juny

Morella celebra el seu 1r Concurs de gossos de rabera el diumenge 25 de juny

La competici贸 es realitza a la F脿brica Giner a les 11.00 hores i comptar脿 amb participants de la Comunitat Valenciana, Catalunya i el Pa铆s Basc

Morella estrena el seu Concurs de gossos de rabera el diumenge. Este concurs es realitzar脿 a la F脿brica Giner a les 11.00 del mat铆 i participaran pastors de la Comunitat Valenciana, Catalunya i el Pa铆s Basc. Cal destacar que el concurs d’este cap de setmana s’afegeix al d’Ares i, amb m茅s proves, pot esdevenir en un campionat auton貌mic valenci脿. El morell脿 Ismael Maset ser脿 el participant local d’esta edici贸.

Morella t茅 una llarga tradici贸 ramadera i en l’antiguitat eren abundants els ramats d’ovelles. D’esta manera, avui en dia queda gent que treballa en este sector i molts aficionats a estos concursos de gossos de rabera. Durant la Fira de Morella es realitza una petita competici贸 d’estes caracter铆stiques, per貌 els aficionats demandaven un concurs m茅s gran on la competici贸 fora la protagonista.

El regidor de Medi Ambient, Rafa Pallar茅s, ha comentat que “a Morella i la comarca dels Ports hi ha una llarga tradici贸 ramadera que fa que hi hagen molts aficionats als gossos i estes competicions”. Aix铆, l’edil ha afegit que “a causa de l’猫xit de les competicions i exhibicions de Fira, hem pensat que un dia on el concurs f贸ra protagonista i en un espai m茅s ample agradaria a participants i aficionats”. Rafa tamb茅 ha volgut agrair “als organitzadors la seua implicaci贸 per a realitzar este concurs i que, esperem, tinga moltes edicions m茅s”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.