fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Morella celebrar脿 el dia de los Pueblos M谩s Bonitos de Espa帽a amb entrada gratu茂ta a tots els seus museus

Morella celebrar脿 el dia de los Pueblos M谩s Bonitos de Espa帽a amb entrada gratu茂ta a tots els seus museus

L鈥1 d鈥檕ctubre tots els pobles de l鈥檃ssociaci贸 celebren aquest dia amb activitats especials.

Morella ha preparat diferents activitats pel dia 1 d鈥檕ctubre amb motiu de la celebraci贸 del dia de los Pueblos M谩s Bonitos de Espa帽a. D鈥檈sta manera, els museus de la ciutat, aix铆 com al castell, l鈥檈sgl猫sia, les torres de Sant Miquel i les pintures rupestres de Morella la Vella seran gratu茂ts este dia. A m茅s, Morella ha preparat una visita guiada per la ciutat que comen莽ar脿 a les 12.00 hores. Aix铆, Morella i tots els pobles de l鈥檃ssociaci贸 de los Pueblos M谩s Bonitos de Espa帽a celebren aquest dia amb la finalitat de donar a con猫ixer els atractius de cadascuna de les poblacions.

El regidor de Turisme de Morella, Jorge Garc铆a, ha destacat que 鈥渆s tracta d鈥檜n dia molt important per a les localitats membres de l鈥檃ssociaci贸 de los Pueblos M谩s Bonitos de Espa帽a que aprofiten per a promoure les activitats i llocs d鈥檌nter茅s de cadascuna鈥. L鈥檈dil ha afegit que 鈥渁 Morella realitzarem una visita per la ciutat, els museus i patrimoni es poden visitar de forma gratu茂ta鈥. Jorge ha comentat que 鈥渆nguany l鈥1 d鈥檕ctubre 茅s diumenge, per la qual cosa creiem que les activitats organitzades tindran molt bona acceptaci贸 entre els morellans, morellanes i visitants鈥. Finalment, el regidor ha volgut 鈥渃onvidar a tots i totes a visitar Morella i con猫ixer el patrimoni de la ciutat鈥.

Cal recordar que Morella 茅s un dels pobles fundadors de los Pueblos M谩s Bonitos de Espa帽a que es va crear al 2013. D’esta manera, l鈥檃ssociaci贸 pret茅n unir esfor莽os per a impulsar el sector tur铆stic d’estas poblacions i posar en valor el patrimoni d’estos pobles. Aix铆, el dia de los Pueblos M谩s Bonitos de Espa帽a 茅s un dels exemples d鈥檜ni贸 i col路laboraci贸 entre els membres de l鈥檃ssociaci贸.

Leave a Reply

Your email address will not be published.