fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Morella celebrarà el dissabte la Festa del Comerç

Morella celebrarà el dissabte la Festa del Comerç

En l’acte es reconeixerà a diversos comerços i persones de la ciutat que han contribuït al seu dinamisme i vida comercial. També es donaran a conèixer les noves caixes Regala Morella.

Un any més l’Ajuntament de Morella, Asetmico i Comunicacions dels Ports celebraran la Festa del Comerç, una trobada per a reconèixer a diferents empreses i persones que contribueixen amb el seu treball diari a dinamitzar el teixit comercial de la població. Les categories que es reconeixen són: empresa emprenedora, establiment amb història, disseny i innovació i persones com a exemple d’esforç i dedicació. En l’emotiu acte es reconeix el treball realitzat pels establiments de la ciutat i la dedicació de persones que han realitzat gran part de la seua trajectòria professional en el sector comercial.

La Festa pretén reivindicar el xicotet comerç de la localitat, ja que és clau per a mantenir una població viva, i perquè veïns i visitants puguen adquirir productes de qualitat sense necessitat de desplaçar-se a poblacions de major grandària.

Durant aquestes últimes setmanes, dins de la campanya “Compra al teu poble, tots eixim guanyant” les compres realitzades en els establiments comercials de la localitat tenien premi oferint la possibilitat d’obtenir vals descompte per a canviar per productes entre els propis establiments. Així mateix, aquests tiquets poden ser premiats en el sorteig que es realitzarà en el propi acte de la Festa del Comerç.

Jorge Garcia, regidor de comerç, destaca “és important reconèixer a tota la gent que any rere any fa que continuem sent una ciutat viva amb un comerç dinàmic”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.