fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Morella concedeix la Creu de Santa Llúcia a la Xarxa Vives d’Universitats i als alcaldes de Xiva, Ortells, Herbeset i La Pobla d’Alcolea

Morella concedeix la Creu de Santa Llúcia a la Xarxa Vives d’Universitats i als alcaldes de Xiva, Ortells, Herbeset i La Pobla d’Alcolea

L’acte d’entrega dels guardons se celebrarà el dimarts set de gener en la festivitat de Sant Julià.

L’ajuntament de Morella ha celebrat avui un ple extraordinari per a aprovar la concessió de les Creus de Santa Llúcia 2020, màxima distinció de la ciutat. La Xarxa Vives d’Universitats i els alcaldes d’Ortells, Ramón Domenech, de Xiva, German Mestre, d’Herbeset, Manuel Segura, i de La Pobla d’Alcolea, Vicente Estupiñá, són els guardonats d’aquest any pel servei i enriquiment que presten a Morella. Les Creus s’entregaran en l’acte cívic el dia set de gener, dia de Sant Julià, patró de Morella.

Cal recordar que la Xarxa Vives d’Universitats complia 25 anys durant l’any 2019 i el Curs d’introducció a la didàctica, el qual es celebra a Morella, celebrava la seua 10a edició. Pel que fa als representants de Xiva, Ortells, Herbeset i La Pobleta, aquestos van ser els primers quatre alcaldillos, els quals coordinaven junt amb l’ajuntament les necessitats de cadascuna de les localitats.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “estes distincions serveixen per a reconéixer el treball i esforç de persones i col·lectius amb la ciutat de Morella, la qual cosa ens fa més grans com a poble”. A més, el primer edil ha afegit que “tant la Xarxa Vives d’Universitats com Ramón, German, Manuel i Vicente mereixen rebre la màxima distinció de Morella pel seu treball i dedicació durant tants anys en esta zona”. Finalment, ha volgut “convidar a tots i totes a vindre a l’acte cívic d’entrega de les Creus el dimarts per reconéixer i donar suport al compromís dels guardonats”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.