fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Morella concedeix la Creu de Santa Ll煤cia a la Xarxa Vives d’Universitats i als alcaldes de Xiva, Ortells, Herbeset i La Pobla d’Alcolea

Morella concedeix la Creu de Santa Ll煤cia a la Xarxa Vives d’Universitats i als alcaldes de Xiva, Ortells, Herbeset i La Pobla d’Alcolea

L’acte d’entrega dels guardons se celebrar脿 el dimarts set de gener en la festivitat de Sant Juli脿.

L’ajuntament de Morella ha celebrat avui un ple extraordinari per a aprovar la concessi贸 de les Creus de Santa Ll煤cia 2020, m脿xima distinci贸 de la ciutat. La Xarxa Vives d’Universitats i els alcaldes d’Ortells, Ram贸n Domenech, de Xiva, German Mestre, d’Herbeset, Manuel Segura, i de La Pobla d’Alcolea, Vicente Estupi帽谩, s贸n els guardonats d’aquest any pel servei i enriquiment que presten a Morella. Les Creus s’entregaran en l’acte c铆vic el dia set de gener, dia de Sant Juli脿, patr贸 de Morella.

Cal recordar que la Xarxa Vives d’Universitats complia 25 anys durant l’any 2019 i el Curs d’introducci贸 a la did脿ctica, el qual es celebra a Morella, celebrava la seua 10a edici贸. Pel que fa als representants de Xiva, Ortells, Herbeset i La Pobleta, aquestos van ser els primers quatre alcaldillos, els quals coordinaven junt amb l’ajuntament les necessitats de cadascuna de les localitats.

L’alcalde de Morella, Rhams茅s Ripoll茅s, ha destacat que “estes distincions serveixen per a recon茅ixer el treball i esfor莽 de persones i col路lectius amb la ciutat de Morella, la qual cosa ens fa m茅s grans com a poble”. A m茅s, el primer edil ha afegit que “tant la Xarxa Vives d’Universitats com Ram贸n, German, Manuel i Vicente mereixen rebre la m脿xima distinci贸 de Morella pel seu treball i dedicaci贸 durant tants anys en esta zona”. Finalment, ha volgut “convidar a tots i totes a vindre a l’acte c铆vic d’entrega de les Creus el dimarts per recon茅ixer i donar suport al comprom铆s dels guardonats”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.