fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Morella entra a l’any del LIV Sexenni amb el pregó de l’Anunci

Morella entra a l’any del LIV Sexenni amb el pregó de l’Anunci

La pregonera de l’Anunci, Ariadna Ripollés, ha llegit el ban pels principals carrers de Morella.

El dia de l’Anunci ha arribat a Morella on Ariadna Ripollés ha llegit el ban que dóna inici al LIV Sexenni. D’esta manera, una gran quantitat de gent s’ha concentrat enfront de l’ajuntament de Morella per tal d’escoltar el pregó i entrar en l’any de les festes majors de la ciutat en honor a la Mare de Déu de Vallivana.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “el pregó és l’acte principal del matí, el qual ens indica que entrem en un any molt especial per als morellans i morellanes com és el Sexenni”. A més, l’edil ha comentat que “esta vesprada volem gaudir de la festa principal de l’Anunci amb les carrosses i el confeti com a protagonistes d’estos dies que gratifiquen el treball de tot l’any amb les carrosses. Rhamsés ha afegit que “hem estat treballant durant molt de temps en l’organització de l’Anunci, sobretot, pel que fa a les carrosses perquè s’exposen a la ciutat des del dissabte i per a facilitar la desfilada de les mateixes”.

La batalla de confeti que es realitza a Morella compta amb 40 carrosses amb les quals participen 1.500 persones. D’esta manera, es llancen 60 tones de confeti durant la vesprada, pels principals carrers de la ciutat que emplenen Morella de colors, alegria i festa en una festa única. Cal recordar que l’Anunci i el Sexenni són festes d’Interés Turístic Nacional on milers de persones visiten Morella.

Leave a Reply

Your email address will not be published.