fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Morella habilita la Biblioteca Municipal per a votar en la campanya de Ferrero Rocher

Morella habilita la Biblioteca Municipal per a votar en la campanya de Ferrero Rocher

Les persones que necessiten ajuda i accés a internet per a donar suport a Morella ho podran fer des de les 10.30 hores fins a les 13.00 hores.

La ciutat de Morella està immersa en la campanya 30 años de luz juntos de la marca de bombons Ferrero Rocher, la qual complix 30 anys. Així, la ciutat vol aconseguir ser la seu de les campanades de Telecinco amb la implicació de totes les morellanes i morellans. D’esta manera, Morella habilita la Biblioteca Municipal perquè totes aquelles persones que vulguen donar suport a Morella ho puguen fer en este espai amb accés a internet i on se’ls podran explicar els passos a seguir.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “moltes persones volen donar suport a esta campanya perquè Morella albergue les campanades de Telecinco i Ferrero Rocher, de manera que posem la biblioteca a disposició de les persones per a facilitar el vot d’aquelles amb més dificultat, com la gent gran o persones sense internet a casa”. L’edil ha explicat que “la gent que vulga col·laborar pot acudir a la biblioteca on se’ls explicaran els passos a seguir de manera que puguen votar amb més facilitat”. Finalment, Rhamsés ha aprofitat per a “animar a totes i tots a votar per Morella en esta campanya per a viure les campanades de Telecinco amb el poble amb més llum”.

Cal explicar que la Biblioteca Municipal estarà habilitada en el seu horari de matí. Així, la gent pot anar des de les 10.30 hores fins a les 13.00 hores de dilluns a divendres i de 10.00 hores a 14.00 hores els dissabtes.

Cal recordar que Morella va guanyar una de les edicions de la campanya Luce tu pueblo d’esta marca de bombons l’any 2015. Així, en esta edició competix amb les altres quatre localitats que van ser poble Ferrero Rocher en altres edicions. Valderrobres, Rubielos de Mora, Guadalupe i Puebla de Sanabria són els altres municipis que participen en esta campanya.

Leave a Reply

Your email address will not be published.