Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Morella participarà demà en l’Assemblea regional de Los Pueblos Más Bonitos de España a Vilafamés

Morella participarà demà en l’Assemblea regional de Los Pueblos Más Bonitos de España a Vilafamés

La Rondalla de Morella actuarà a les 17.30 hores a la plaça de La Font de Vilafamés.

Morella participarà a l’Encontre Etnogràfic de la regió Est de l’associació de Los Pueblos Más Bonitos de España que se celebra a Vilafamés demà. Este encontre també acull l’Asamblea regional de Los Pueblos Más Bonitos de la zona este que tindrà lloc al saló de conferències de La Caixa de Vilafamés. Així, este encontre serà una mostra de l’artesania, la gastronomia i el folklore dels pobles d’esta zona i fomentar el turisme.

Així, la Rondalla de Morella actuarà demà a les 17.30 hores a la plaça de La Font de Vilafamés. A més, Morella Turística estarà present en un estand amb una mostra dels principals atractius de Morella entre els quals destaquen el Castell i la Basílica Arxiprestal entre els monuments arquitectònics o el parc d’aventura Saltapins en la part de turisme actiu.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “l’assemblea és molt important per a valorar l’any tant en matèries turístiques com en els problemes en comú que tenim com és el despoblament”. L’edil ha apuntat que “a través de Los Pueblos Más Bonitos de España es pretén desestacionalitzar el turisme, així com aprofitar les oportunitats que tenen els pobles per a desenvolupar la seua activitat econòmica”.

Així, l’associació té més objectius que la promoció turística, Los Pueblos Más Bonitos de España busca defensar els interessos de les localitats membres i sumar entre totes estes i generar oportunitats al món rural. D’esta manera, l’associació suma esforços i cada dia té més reconeixement i és un exemple per a les administracions.

L’associació de Los Pueblos Más Bonitos de España va nàixer amb la intenció de promocionar els pobles diferents de la geografia amb diferents característiques d’història, cultura i tradició. Així, esta pretén unir esforços i valorar els diversos aspectes turístics que oferixen els pobles membres. Morella va ser un dels pobles fundadors d’esta associació i va acollir la primera assemblea nacional l’any 2013.

Leave a Reply

Your email address will not be published.