fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Morella posa en marxa un cap de setmana amb diversitat d’activitats

Morella posa en marxa un cap de setmana amb diversitat d’activitats

Aquesta vesprada actuarà el grup local La Disbauxa a La Nevera a les 20.00 hores.

El cap de setmana arriba a Morella amb diferents activitats. Així, aquesta vesprada tindrà lloc el concert del grup local La Disbauxa a La Nevera a les 20.00 hores. El dissabte tindran lloc els concursos de retalladors i d’emboladors a la plaça de bous, dels quals les entrades estan esgotades, i el diumenge s’iniciarà el XXXVIII Festival Internacional de Música de Morella Ricardo Miravet amb el concert de Montserrat Torrent a les 20.00 hores a la Basílica Arxiprestal. Les entrades d’aquestos estan disponibles abans de cada concert.

Aquest cap de setmana Xiva celebraria les seues festes patronals i s’han programat algunes activitats adaptades a la situació actual. El cap de setmana començarà amb l’obertura de l’exposició de fotografia de muntanya Memorial Ana Puig Ortí durant els dies 6, 7 i 8 d’agost a partir de les 18.00 hores al Forn de Xiva. A més, el dissabte 7 d’agost hi haurà inflables a la Plaça de Xiva per a les xiquetes i xiquets. Finalment, el diumenge hi haurà missa a les 12.00 hores i a les 18.00 hores tindrà lloc el concert de la Rondalla a la plaça.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “Xiva hauria de celebrar aquest cap de setmana les festes patronals, de manera que s’han programat algunes activitats adaptades a la situació actual” i ha afegit que “també aquest cap de setmana hi ha actes a Morella”. L’edil ha explicat que “a partir del diumenge començarà la 38a edició del Festival Internacional de Música que posa en valor l’orgue barroc de la Basílica Arxiprestal amb concerts i recitals durant fins al 13 d’agost”. Finalment, Rhamsés ha recordat que “seguim en situació de pandèmia a causa de la COVID-19 i cal seguir les mesures i restriccions que marquen les autoritats sanitàries per a realitzar i disfrutar de les activitats programades i evitar contagis”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.