fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Morella presenta els cartells i les polseres solid脿ries de l’Anunci

Morella presenta els cartells i les polseres solid脿ries de l’Anunci

脡s una campanya per a promocionar l鈥橝nunci i els fons recaptats es destinen al Consell Municipal de la Solidaritat.

Morella ha presentat els cartells de gran format i les polseres de l’Anunci. Es tracta d’una campanya de promoci贸 del mateix amb finalitat solid脿ria, ja que els fons que es recapten de la seua venda estan destinats al Consell Municipal de la Solidaritat. Els cartells de gran format ja s贸n una tradici贸 en els anys d’Anunci i Sexenni a Morella i els morellans i morellanes, aix铆 com els visitants, se l’emporten com a record. Este any la novetat 茅s la polsera solid脿ria, que aprofita la moda de les polseres a diferents festivals i celebracions per a promocionar, en este cas, l’Anunci.

Rhams茅s Ripoll茅s, alcalde de Morella, ha destacat que “hem pensat fer polseres, a m茅s dels tradicionals cartells, perqu猫 茅s una bona idea de promoci贸, ja que estan de moda, les utilitzen en festivals de m煤sica i la gent les llueix durant molt de temps”. Rhams茅s ha afegit que “si Morella porta alguna cosa per bandera 茅s la solidaritat i que una festa tan important com l’Anunci, que 茅s festa d’Inter猫s Tur铆stic Nacional, aporta fons solidaris al consell, far脿 que puguem recolzar m茅s intensament els projectes i les ONGs amb les quals col路laborem”. D’esta manera, Morella junta una de les seues festivitats m茅s importants amb les causes solid脿ries on cada any es destina el 0,7% del pressupost municipal.

Cal recordar que l’Anunci se celebra el 27 d’agost d’este any i els ve茂ns i ve茂nes de Morella ja estan immersos en els treballs de les carrosses i els ninots. Per esta edici贸 de l’Anunci participaran 40 carrosses que llan莽aran 60 tones de confeti. A m茅s, desfilaran 1.500 persones que ompliran de color els carrers de la ciutat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.