fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Morella, a una setmana de la festa de Sant Antoni

Morella, a una setmana de la festa de Sant Antoni

El Sant Antoni morellà se celebra els dies 19, 20 i 21 de gener amb activitats tradicionals i festives.

Morella es prepara per a la festivitat de Sant Antoni que se celebra el cap de setmana del 19, 20 i 21 de gener. D’esta manera, s’estan enllestint i preparant totes les activitats que envolten esta festa i que involucren als veïns i veïnes de Morella. Així, el Sant Antoni 2018 s’engega amb la representació de la Vida del Sant i la Cremà de la barraca del divendres i el dissabte destaquen les representacions tradicionals de la Sembrà i la Llaurà, el Contrabando, la Gostera, el Mondongo, el Tio de la Figuereta o la Cucafera.

El regidor de Desenvolupament Rural, Rafa Pallarés, ha comentat que “la Confraria de Llauradors s’està esforçant per a mantenir els principals actes de Sant Antoni, ja que enguany no hi ha majorals i són ells qui es fa càrrec”. A més, l’edil ha explicat que “l’ajuntament col·laborem en tot el possible perquè la principal festa de l’hivern a Morella compte amb totes les activitats tradicionals i característiques”. Així, Rafa ha aprofitat per a “convidar a tots i totes a gaudir del Sant Antoni a Morella els dies 19, 20 i 21 de gener”.

Una de les activitats que més gent concentra en esta festivitat és el sopar de germanor a l’Espai Firal del dissabte. D’esta manera, la Confraria de Llauradors i el Gremi de Llauradors i Ramaders han informat que es poden adquirir els tiquets per a assistir a este a l’Oficina de Turisme de Morella.

Leave a Reply

Your email address will not be published.