fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

M煤sica punk-rock, tallers de reciclat i futbol sala en el programa Sentim els parcs

M煤sica punk-rock, tallers de reciclat i futbol sala en el programa Sentim els parcs

El Parc de la Panderola, en el Grau, ser脿 l’escenari del concert dels Criptozoos i d’activitats per a divulgar el valor de la marjal.

La campanya Sentim els parcs, que fusiona activitats mediambientals, culturals i esportives, torna despr茅s del par猫ntesi de la Magdalena. Aquest diumenge, 13 de mar莽, els tallers, la m煤sica i l’esport es traslladen al parc de la Panderola, en el Grau, d’11.00 a 12.00 amb l’objectiu d’oferir una alternativa d’oci per a p煤blic familiar.

La matinal dissenyada per les regidories de Sostenibilitat Ambiental, Cultura i Esports inclou tallers de reciclat a c脿rrec de l’Associaci贸 d’Amics de la Marjal de Castell贸. Els participants podran, entre altres activitats fabricar la seua pr貌pia menjadora per a ocells reciclant botelles de pl脿stic. A m茅s, l’entitat tamb茅 t茅 previst col路locar fotos de la marjaleria amb la intenci贸 que “els qui s’acosten coneguen els valors ambientals i paisatg铆stic de la marjal que encara ens queda, divulgar-los i ajudar a preservar-los”.

El futbol sala ser脿 l’esport protagonista d’aquesta nova sessi贸 de Sentim els parcs, el programa de dinamitzaci贸 de parcs i espais verds impulsat per l’Ajuntament de Castell贸 amb l’objectiu de portar les activitats a tots els districtes de la ciutat i potenciar l’煤s social d’aquestes zones. El club Grapa FS i Castell贸 Futbol Sala seran els encarregats de difondre aquest esport entre el p煤blic que assistisca al parc de la Panderola aquest diumenge, una manera divertida de promocionar el futbol sala i, al mateix temps, fomentar la pr脿ctica esportiva entre els m茅s xicotets.

El programa es completa amb l’actuaci贸 en directe dels Criptozoos (12:30), un grup de rock de Castell贸 nascut en 2009, format a partir de ex components d’altres bandes locals. La seua m煤sica va des del rock m茅s mel貌dic fins al punk m茅s divertit, alhora que combatiu. El toc musical a una matinal que fusiona medi ambient, cultura i esport a peu de parc.

Leave a Reply

Your email address will not be published.