fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Nedadors de tota Espanya competiran el 29 de juliol en la Travessia Platges d’Orpesa

Nedadors de tota Espanya competiran el 29 de juliol en la Travessia Platges d’Orpesa

Orpesa oferirà el pròxim 29 de juliol, a partir de les 10.00 hores, la 31ª edició de la Travessia Platges d’Orpesa, una de les proves esportives més esperades i seguides en la localitat en època estiuenca.

La competició consta de dues modalitats, la popular i la puntuable, que computa per a l’I Trofeu Aigües Obertes Diputació de Castelló i per al XIX Circuit de Travessies de la Comunitat Valenciana.

La primera té un recorregut de 1.105 metres i part de la platja de la Petxina i acaba en la Cala del Retor. La segona consta de 2.150 metres, amb sortida a la platja de Morro de Gos i també final en la Cala del Retor. Així mateix, a les 10.20 hores començarà una travessia infantil de 300 metres, amb sortida i arribada a la platja de la Petxina, per a nens d’11 a 14 anys.

La prova, organitzada per la Regidoria d’Esports d’Orpesa i el Club Team Evasió Running Castelló, convoca cada any a nedadors de diferents clubs de la província i de la resta d’Espanya. El període d’inscripció estarà obert fins al pròxim dia 26, i en el cas de la competició popular la participació és gratuïta, mentre que la travessia infantil no requereix inscripció prèvia.

Les participacions es gestionen des del Museu d’Orpesa o a través de la web del Club Team Evasió Running (www.evasionrunningcastellon.com). Els premis de les diferents categories es lliuraran en el port esportiu de la localitat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.