Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Nit d’albades en les festes patronals de la Soledat de Nules

Nit d’albades en les festes patronals de la Soledat de Nules

La Regina de la Vila i dames de la cort d’honor visiten el Centre Respira i Alzheimer.

La música ha omplit els carrers de la vila Nules amb la tradicional Nit d’Albades en la qual la Colla de Cant Valencià del Puig de Santa Maria ha delectat els assistents amb les seues cançons dedicades a la Regina de la Vila, dames de la cort d’honor i al poble de Nules.

Nules celebra en estos dies les festes patronals en honor a la Mare de Déu de la Soledat amb una programació en la qual els actes culturals tenen molt de protagonisme, de fet també en la jornada de dimarts s’ha presentat a la Biblioteca Municipal José Vicente Felip Monlleó el llibre “Nules, un municipi estratègic a la Batalla de Llevant”, de David Oliver, publicat per l’UJI i l’Ajuntament de Nules.

A més, la Regina de la Vila, Laura Martí, dames de la cort d’honor i autoritats han visitat el Centre Respira i Alzheimer de la delegació d’AFA a Nules.

Els aficionats dels actes taurins han pogut gaudir també de l’exhibició de vaques de la ramaderia de Juan Faet.

Per a dimecres està prevista la Nit de la Torrà al carrer de Marc Antoni Ortí, el sopar al qual assisteixen més de 2.000 persones, estarà amenitzat per l’orquestra Miami Show. Esta jornada festiva també està dedicada a la gent major amb el ball que es celebrarà al Saló Multifuncional, cal destacar també els tallers de prevenció del consum de drogues que desenvoluparà Creu Roja Joventut i que tindran lloc a la plaça de Fra Asensi Nebot.

A més, el mesón de la tapa és, al llarg de totes les festes, punt de trobada tant de joves com de majors.

Leave a Reply

Your email address will not be published.