fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Nules celebra la II Edició de Jocs Esportius Aquàtics

Nules celebra la II Edició de Jocs Esportius Aquàtics

Els dies 18 i 19 de maig la Piscina Municipal de Nules ha acollit la II edició dels jocs esportius aquàtics de Nules per als alumnes de 5è i 6è de Primària de la localitat. Aquesta activitat finalitza el programa de natació escolar de l’Ajuntament ‘Cap xiquet sense nadar’, organitzat per la regidoria d’Esport, amb l’edil María Jesús Gabaldón.

Així, el dia 18 es van realitzar les competicions de 25 metres estil lliure per als alumnes de 5è de Primària, destacant en categoria masculina Pau Alepuz, amb 19″22; Didac Sánchez, amb 19″84; i Adrian Català, en tercer lloc amb 20″07.

En la categoria femenina, Amanda Gómez en primera posició amb 18″51; Ana Bruno en segona amb 19″34; i Gema Pascual en tercer lloc amb 19″54.

D’altra banda, el dia 19 es van realitzar les competicions de waterpolo per als alumnes de 6è de Primària dels centres de Nules, en què es van classificar, en categoria masculina, per ordre, els col·legis Pius XII, la Consolació i Lope de Vega. En categoria femenina, també per ordre, el col·legi Consolació, seguit de Jaume I, i Pius XII en tercer lloc.

En total han estat més de 250 alumnes els que durant aquests dies han participat en aquesta segona edició dels Jocs Esportius Aquàtics de Nules.

Leave a Reply

Your email address will not be published.