fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Nules convoca el I certamen emprenedor per a joves del municipi

Nules convoca el I certamen emprenedor per a joves del municipi

La presentaci贸 de projectes finalitza el 3 de maig i es busca fomentar i estimular la iniciativa i la creativitat en el m贸n empresarial

L’Ajuntament de Nules ha convocat el I Certamen anomenat “Foment de l’Esperit Emprenedor” enfocat als joves del municipi. En concret, a estudiants de Batxiller, Cicles Formatius de Grau Mitj脿 i Superior de l’Institut d’Ensenyament de Secund脿ria (IES) de Nules o d’alumnes de centres d’altres localitats que estiguen empadronats a Nules i matriculats en el present curs acad猫mic 2016/2017.

Aquest concurs pret茅n, entre altres, fomentar i estimular l’esperit emprenedor buscant l’afian莽ament de la iniciativa emprenedora com un eix dins del sistema educatiu; premiar la iniciativa i la creativitat aplicada al m贸n empresarial i el comportament emprenedor de l’alumne mitjan莽ant la presentaci贸 i desenvolupament d’un projecte d’empresa que estiga basat en una idea innovadora en relaci贸 a serveis, productes o negocis; i valorar el desenvolupament de diferents capacitats com l’observaci贸, la iniciativa, el risc, la presa de decisions, resolucions de conflictes o el treball en equip. A m茅s, de potenciar i valorar el treball conjunt entre estudiants i professorat de diferents centres educatius i la iniciativa emprenedora i implicaci贸 de tutors i instituts.

Destacar que un dels requisits per a inscriu-re’s 茅s que l’equip directiu del centre educatiu estiga implicat en el projecte que es vaja a presentar.

El termini de presentaci贸 de projectes finalitzar脿 el 3 de maig, de manera que les sol路licituds de participaci贸, amb la documentaci贸 corresponent, s’entregaran en el registre d’entrada de l’Ajuntament de Nules o s’omplir脿 l’enlla莽 https://docs.google.com/forms/d/1FA3JsHA-if9mfGVScR8ZjPa48QPfXKa-
MjmwVoWc 8/edit

Leave a Reply

Your email address will not be published.