fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Nules convoca la segona edici贸 del concurs “La veu del nuleret i la nulereta”

Nules convoca la segona edici贸 del concurs “La veu del nuleret i la nulereta”

El termini d’inscripci贸 finalitza el 23 de mar莽 i poden participar els xiquets i les xiquetes de 9 a 18 anys.

L’Ajuntament de Nules convoca per segon any consecutiu el Concurs de la Veu del Nuleret i la Nulereta amb el qual es pret茅n apropar la m煤sica al p煤blic amateur infantil i juvenil de la poblaci贸.

Este concurs est脿 dirigit als xiquets i a les xiquetes de la localitat en edats compreses entre els 9 i 18 anys, de manera que els interessats poden fer la corresponen inscripci贸 al registre de l’Ajuntament de Nules fins al 23 de mar莽.

“Este concurs 茅s una oportunitat que d贸na l’ajuntament als joves del nostre municipi amb qualitats interpretatives musicals perqu猫 puguen promocionar este talent de manera professional. El principal objectiu del concurs 茅s la selecci贸 de la millor veu i interpretaci贸”, comenta la regidora d’Inf脿ncia i Joventut, Rosa Ventura.

El concurs est脿 compost per diverses fases com ara la inscripci贸, les audicions generals, la semifinal i la gran final. Els concursants poden participar de manera individual o amb duet i queden exclosos els artistes professionals, 茅s a dir aquells que havent gravat i distribu茂t per a la seua comercialitzaci贸 un o dos discs.

Els alumnes seleccionats rebran classes de formaci贸 per a millorar la veu i la t猫cnica vocal, i al mes de maig deuran fer una exhibici贸 davant el jurat que seleccionar脿 a un m脿xim de 10 concursants que passaran a la Gran Final.

Hi haur脿 un primer premi de 500 euros i participaci贸 en un concert amb la Banda Societat Art铆stica de Nules i gravaci贸 del disc “La veu del nuleret i la nulereta” per a la millor veu i interpretaci贸 juvenil per als concursants de 13 a 18 anys.

Leave a Reply

Your email address will not be published.