fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Nules donarà la benvinguda al nadal amb l’encesa de l’arbre i l’enllumenat decoratiu

Nules donarà la benvinguda al nadal amb l’encesa de l’arbre i l’enllumenat decoratiu

Un total de 25 comerços de la zona centre obriran fins a les deu de la nit.

La localitat de Nules donarà la benvinguda al Nadal amb l’encesa de l’arbre i l’enllumenat decoratiu públic, un acte que s’ha previst per al divendres 1 de desembre i que comptarà amb la presència de la Regina de la Vila de Nules, Laura Martí, i les dames de la cort d’honor.

Des de la Regidoria de Comerç es destaca sobre això que s’ha treballat conjuntament amb el comerç local, “el que volem és dinamitzar el nostre comerç per la qual cosa són moltes les accions conjuntes que portem a terme al llarg de tot l’any”, matisa el regidor de l’àrea, César Estañol.

Així doncs, enguany s’han incorporat diferents actuacions com el concert de nadales a càrrec de la Coral del CEAM de Nules o la desfilada de la Banda Juvenil de Nules pels carrers del centre de la vila, “a més tindrem també el tradicional sorteig de regals per les compres que es facen en els comerços participants en esta iniciativa i que estaran oberts des de les cinc fins a les deu de la nit. Cal destacar que en esta iniciativa participen un total de 25 comerços de la zona centre”, explica el president de l’Associació de Comerç Zona Centre Nules, José Vicente Adsuara.

Per altra banda, per segon any consecutiu tindrà lloc la Segona Ruta Decoració Nadalenca de Comerços en la qual participen 28 comerços de la zona centre de la població, “repartirem uns díptics perquè tots els veïns i les veïnes puguen visitar els aparadors i les façanes decorades, a més posarem en marxa un sorteig de vals de compra bescanviables en els comerços participants entre tots aquells que pugen a Facebook una foto feta en un d’estos comerços afegint-hi l’etiqueta #elcomerçdenules. Este sorteig es realitzarà el diumenge 17 de desembre a la plaça Major”, comenta el regidor de Comerç i Desenvolupament Local.

Leave a Reply

Your email address will not be published.