fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Nules enviarà cartes als propietaris de gossos censats per a recordar-hi que deuen complir l’ordenança

Nules enviarà cartes als propietaris de gossos censats per a recordar-hi que deuen complir l’ordenança

Hi ha queixes de ciutadans per miccions en façanes privades que s’han traslladat a les assembles veïnals

En els proper dies la Policia Local de Nules remetrà a tots els propietaris de gossos registrats en el cens caní municipal una carta recordant la normativa d’aplicació vigent per al seu compliment i les possibles sancions en el cas de no ser respectada.

Segons l’alcalde de Nules i Regidor de Policia Local i Seguretat, David García, “en les últimes setmanes han arribat a l’ajuntament queixes i denuncies de ciutadans per miccions de gossos en les façanes de les seus vivendes. Un fet que també ens han traslladat en algunes de les assembles ciutadanes que organitza la Regidoria de Participació Ciutadana, per la qual cosa hem decidit ficar en marxa aquesta mesura”.

En la carta es recordarà, en primer lloc, que els propietaris tenen l’obligació de recollir els excrements dels seus gossos de la via pública i que en el cas de no fer-ho s’exposen a diferents sancions que poden arribar fins als 750 euros.

Per altra banda, la normativa diu que està totalment prohibit que els animals orinen en el mobiliari urbà, com són els bancs, senyalització, faroles, papereres, entre altres “que a més tenen un elevat cost de manteniment per a l’ajuntament”, matisa García; cantons; vehicles; portalades; façanes tant públiques com privades. No obstant, en el cas de no haver pogut evitar aquesta circumstància  l’ordenança estableix que el propietari està obligat a netejar la micció.

La regidoria competent ja ha donat l’ordre corresponent a Policia Local de donar compliment a la esmentada normativa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.