fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Nules enviar脿 cartes als propietaris de gossos censats per a recordar-hi que deuen complir l’ordenan莽a

Nules enviar脿 cartes als propietaris de gossos censats per a recordar-hi que deuen complir l’ordenan莽a

Hi ha queixes de ciutadans per miccions en fa莽anes privades que s鈥檋an traslladat a les assembles ve茂nals

En els proper dies la Policia Local de Nules remetr脿 a tots els propietaris de gossos registrats en el cens can铆 municipal una carta recordant la normativa d鈥檃plicaci贸 vigent per al seu compliment i les possibles sancions en el cas de no ser respectada.

Segons l鈥檃lcalde de Nules i Regidor de Policia Local i Seguretat, David Garc铆a, 鈥渆n les 煤ltimes setmanes han arribat a l鈥檃juntament queixes i denuncies de ciutadans per miccions de gossos en les fa莽anes de les seus vivendes. Un fet que tamb茅 ens han traslladat en algunes de les assembles ciutadanes que organitza la Regidoria de Participaci贸 Ciutadana, per la qual cosa hem decidit ficar en marxa aquesta mesura鈥.

En la carta es recordar脿, en primer lloc, que els propietaris tenen l鈥檕bligaci贸 de recollir els excrements dels seus gossos de la via p煤blica i que en el cas de no fer-ho s鈥檈xposen a diferents sancions que poden arribar fins als 750 euros.

Per altra banda, la normativa diu que est脿 totalment prohibit que els animals orinen en el mobiliari urb脿, com s贸n els bancs, senyalitzaci贸, faroles, papereres, entre altres 鈥渜ue a m茅s tenen un elevat cost de manteniment per a l鈥檃juntament鈥, matisa Garc铆a; cantons; vehicles; portalades; fa莽anes tant p煤bliques com privades. No obstant, en el cas de no haver pogut evitar aquesta circumst脿ncia 聽l鈥檕rdenan莽a estableix que el propietari est脿 obligat a netejar la micci贸.

La regidoria competent ja ha donat l鈥檕rdre corresponent a Policia Local de donar compliment a la esmentada normativa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.