fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Nules ix fins a la Font de Cabres en el seu cap de setmana saludable

Nules ix fins a la Font de Cabres en el seu cap de setmana saludable

En arribar al punt protagonista del dia, al qual s’espera haver arribat cap a les 10.45 hores, hi haur脿 una parada per a esmorzar, que s’allargar脿 fins a les 11.15 hores del mat铆.

Els ve茂ns i ve茂nes de Nules continuen gaudint de les seues eixides saludables, organitzades per la Regidoria d’Esports, amb Mar铆a Jes煤s Gabald贸n, i per la de Sanitat, amb Antonio Romero; conjuntament amb el club Rodeno Noulas.

En aquest cas l鈥檈ixida, que tindr脿 lloc aquest diumenge, 28 de febrer, ser脿 una excursi贸 fins a la Font de Cabres, per a la qual es pot obtindre tota la informaci贸 del recorregut a l’enlla莽 http://goo.gl/0M4YVr

L’horari d’aquesta jornada t茅 previst el seu comen莽ament a les 9 – 9.15 hores del mat铆 al Scude, el lloc de trobada triat per a aquestes eixides. Des d’ac铆 s鈥檈ixir脿 en diferents cotxes fins a les Escoles de la Vilavella, des d’on comen莽ar脿 la ruta a peu fins a la Font de Cabres.聽En arribar al punt protagonista del dia, al qual s’espera haver arribat cap a les 10.45 hores, hi haur脿 una parada per a esmorzar, que s’allargar脿 fins a les 11.15 hores del mat铆.

A partir d’aquest moment comen莽ar脿 el moment de la tornada a la zona on s’hauran deixat els cotxes, on s’arribar脿 cap a les 12.15 aproximadament.聽Qui estiga interessat a participar-hi, encara est脿 a temps d’apuntar-s鈥檋i a l’adre莽a http://goo.gl/forms/CnR23OAp0A.

Una activitat a la qual l’Ajuntament de Nules convida nulers i ve茂ns d’altres localitats per a gaudir d鈥檈ixides saludables dins d’un ambient agradable.

Leave a Reply

Your email address will not be published.