fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Nules ofereix tallers pràctics per al foment d’ocupació

Nules ofereix tallers pràctics per al foment d’ocupació

Els cursos van adreçats principalment a les persones aturades

L’Ajuntament de Nules, mitjançant l’Agència de Desenvolupament Local (ADL), ofereix diferents tallers pràctics per al foment d’ocupació, aquests cursos van adreçats principalment a les persones aturades a més d’altres col·lectius interessats a elaborar la seua pròpia marca personal per a millorar la seua ocupació.

El regidor de Desenvolupament Local, César Estañol, destaca que “aquests tallers són molt importants per a la recerca d’ocupació, per la qual cosa des de l’Ajuntament ens acollim a tot tipus de programacions que ajuden els veïns i les veïnes de Nules en la recerca d’ocupació”.

Els tallers tracten temes relacionats amb diferents competències professionals i habilitats en la recerca de feina per Internet. El primer dels tallers Descubre tus competencias laborales y diseña tu marca personal tindrà lloc els dies 10, 11 i 12 d’abril i el Taller Linkedin y otras redes sociales para la búsqueda de empleo està previst per al 18, 19, 20 i 21 del mes d’abril.

Al mes de maig s’impartirà el Taller Aprende a utilizar tu móvil en la búsqueda de empleo els dies 11, 12 i 15 i el Taller Certificado Digital para la búsqueda activa de empleo es realitzarà el 22, 23 i 24 de maig.

L’horari dels tallers serà de 9.30 a 13.30 hores i els interessats poden fer les inscripcions corresponents fins una setmana abans del començament del curs a l’Agència de Desenvolupament Local (ADL) de Nules al carrer Santa Natalia 10, a l’adreça electrònica adl@nules.es o telefonant al 964 67 11 90 i 964 67 47 56.

Leave a Reply

Your email address will not be published.