Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Nules organitza una escola esportiva de pasqua per a xiquets de 7 a 12 anys

Nules organitza una escola esportiva de pasqua per a xiquets de 7 a 12 anys

El termini per a fer les inscripcions comença dimecres i finalitza el pròxim 23 de març.

La Regidoria d’Esports posa en marxa per primera vegada una Escola Esportiva de Pasqua per al període de vacances dels escolars del municipi, “esta programació es suma a l’Escola Esportiva d’Estiu i a l’Escola Esportiva de Nadal que ofereix la Regidoria d’Esports per als dies en què els xiquets i les xiquetes tenen vacances, de fet esta nova escola esportiva naix davant la demanda d’alguns pares i mares”, explica la Regidora d’Esports, M. Jesús Gabaldón.

L’Escola Esportiva de Pasqua tindrà lloc els dies del 3 al 6 d’abril i el termini d’inscripcions comença el dimecres vinent i finalitza el 23 de març, els interessats poden fer la inscripció al Departament d’Esports de l’Ajuntament de Nules o a la Piscina Municipal.

Les activitats programades estan enfocades a xiquets i xiquetes d’entre 7 i 12 anys, de manera que hi haurà tres grups. El primer serà per als xiquets i xiquetes de 7 i 8 anys, el segon per als de 9 i 10 anys i el tercer per als que tinguen 11 i 12 anys.

L’Escola Esportiva de Pasqua contempla activitats esportives que es realitzaran al CEIP Jaume I, a la Piscina Municipal, a l’Estadi Noulas i a les Platges de Nules; una eixida en bici a Mascarell; i una Nit de Campament a la Platja, “esta activitat és la primera vegada que s’inclou en una escola esportiva i esperem que tinga molt bona acollida”, matisa Gabaldón.

Les places són limitades, l’horari de les activitats serà de 9.30 a 13.30 hores, el preu és de 5 euros i no hi haurà servei de menjador, a més hi haurà una reunió informativa dijous 22 de març a les 20.00 hores a la Casa de Cultura.

Leave a Reply

Your email address will not be published.