fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Nules organitza una escola esportiva de pasqua per a xiquets de 7 a 12 anys

Nules organitza una escola esportiva de pasqua per a xiquets de 7 a 12 anys

El termini per a fer les inscripcions comen莽a dimecres i finalitza el pr貌xim 23 de mar莽.

La Regidoria d’Esports posa en marxa per primera vegada una Escola Esportiva de Pasqua per al per铆ode de vacances dels escolars del municipi, “esta programaci贸 es suma a l’Escola Esportiva d’Estiu i a l’Escola Esportiva de Nadal que ofereix la Regidoria d’Esports per als dies en qu猫 els xiquets i les xiquetes tenen vacances, de fet esta nova escola esportiva naix davant la demanda d’alguns pares i mares”, explica la Regidora d’Esports, M. Jes煤s Gabald贸n.

L’Escola Esportiva de Pasqua tindr脿 lloc els dies del 3 al 6 d’abril i el termini d’inscripcions comen莽a el dimecres vinent i finalitza el 23 de mar莽, els interessats poden fer la inscripci贸 al Departament d’Esports de l’Ajuntament de Nules o a la Piscina Municipal.

Les activitats programades estan enfocades a xiquets i xiquetes d’entre 7 i 12 anys, de manera que hi haur脿 tres grups. El primer ser脿 per als xiquets i xiquetes de 7 i 8 anys, el segon per als de 9 i 10 anys i el tercer per als que tinguen 11 i 12 anys.

L’Escola Esportiva de Pasqua contempla activitats esportives que es realitzaran al CEIP Jaume I, a la Piscina Municipal, a l’Estadi Noulas i a les Platges de Nules; una eixida en bici a Mascarell; i una Nit de Campament a la Platja, “esta activitat 茅s la primera vegada que s’inclou en una escola esportiva i esperem que tinga molt bona acollida”, matisa Gabald贸n.

Les places s贸n limitades, l’horari de les activitats ser脿 de 9.30 a 13.30 hores, el preu 茅s de 5 euros i no hi haur脿 servei de menjador, a m茅s hi haur脿 una reuni贸 informativa dijous 22 de mar莽 a les 20.00 hores a la Casa de Cultura.

Leave a Reply

Your email address will not be published.