Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Nules prepara per al primer diumenge de Sant Roc el I Triatló Trinoulas Platges de Nules i una Paella Popular

Nules prepara per al primer diumenge de Sant Roc el I Triatló Trinoulas Platges de Nules i una Paella Popular

L’Ajuntament de Nules ha preparat un intens cap de setmana de Sant Roc, que oferirà aquest diumenge el I Triatló Trinoulas Platges de Nules, la 12 Travessia Platges de Nules a la platja de l’Alcúdia, i una paella popular.

D’aquesta manera, el I Triatló Trinoulas Platges de Nules s’iniciarà a les 8 del matí del diumenge 7 d’agost, baix l’organització del consistori, amb les regidories de Platges i Esport, amb María José Gabaldón; i el Club Atletisme Noulas. Una prova federada que tindrà la seua eixida des de l’Estany de la platja de Nules.

L’oferta esportiva de diumenge es completarà, tal com detalla Gabaldón, “amb la XII Travessia Marítima Platges de Nules, que començarà a partir de les 19 hores a la platja de l’Alcúdia”.

Paella Popular a la platja

Entre una prova i una altra, a partir de les 14 hores, a l’Estany de Nules s’oferirà paella popular, “a la qual convidem a tots els veïns i estiuejants de la platja de Nules, on podran gaudir d’una exquisida paella pel preu de 7 euros el tiquet, que inclou beguda, paella i postres”.

Diumenge es completarà amb la concentració de caiacs a la platja de l’Alcudia a partir de les 9.30 hores; Fira d’Oportunitats del Comerç Local i la Fira d’ONG a l’avinguda Mallorca de la platja; a més de jocs tradicionals i festival de dolçaina a l’Estany, a partir de les 19 hores.

Leave a Reply

Your email address will not be published.