fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Nules promociona el seu patrimoni en el Dia Internacional dels Museus

Nules promociona el seu patrimoni en el Dia Internacional dels Museus

Es realitzarà una visita guiada nocturna pels edificis més emblemàtics de la localitat.

Per tercer any consecutiu l’Ajuntament de Nules ha organitzat una programació per a commemorar el Dia Internacional dels Museus, que se celebra el 18 de maig, amb la qual es vol promocionar el patrimoni històric i cultural.

El regidor de Museus, Antonio Romero, explica que “Nules és una població amb una gran riquesa museística i el que volem és atraure tot tipus de públics a visitar este patrimoni local, per la qual cosa i davant la gran acceptació que va tindre en l’edició anterior es farà una visita guiada nocturna pels edificis més emblemàtics de la localitat”.

Este acte tindrà lloc el dissabte 19 de maig, a les deu de la nit, el recorregut començarà a la plaça Major i es visitaran diferents cases modernistes de la vila, el Museu d’Història, el Convent i finalitzarà en el Museu de Medallística Enrique Giner, durant la visita s’explicaran anècdotes històriques dels edificis. Cal destacar que per a participar en esta activitat cal fer una inscripció prèvia al Museu de Medallística.

Per altra banda, s’ha programat per als més menuts un taller de realització d’una medalla; amb una premsa podran fer la seua pròpia medalla del Museu de Medallística Enrique Giner els dies 17 i 18 de maig a les 17.30 hores, “l’any passat esta activitat va tindre molt bona acollida i vam haver de prolongar el taller dos dies més per a donar l’oportunitat de participar-hi a més xiquets i xiquetes”, comenta Antonio Romero.

Leave a Reply

Your email address will not be published.