fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Nules ser脿 punt de trobada del sector educatiu de la comunitat valenciana

Nules ser脿 punt de trobada del sector educatiu de la comunitat valenciana

Els dies 19 i 20 de gener es celebraran les II Jornades Educatives per a Fam铆lies i Docents a Nules.

Per segon any consecutiu Nules ser脿 punt de trobada del sector educatiu de la Comunitat Valenciana a l’albergar els dies 19 i 20 de gener les II Jornades Educatives per a Fam铆lies i Docents a Nules, es tracta d’una iniciativa amb la qual es pret茅n crear un f貌rum de debat d’assumptes d’actualitat relacionats amb l’educaci贸 en el que participen tots els sectors implicats tant els mestres, les fam铆lies com les persones no docents que hi treballen en centres educatius.

El regidor d’Educaci贸, Ram贸n Canut, comenta que “davant l’猫xit de l’anterior edici贸 hem apostat per la continu茂tat d’estes jornades que volem que siguen un referent en el sector educatiu de la nostra comunitat i qu猫 s贸n una realitat gr脿cies al treball desinteressat i l’esfor莽 fet per docents i fam铆lies de la comunitat educativa de Nules”.

Amb el lema “Educaci贸=consci猫ncia+cor+connexi贸” estes jornades comptaran amb diverses pon猫ncies i experi猫ncies sobre diferents tem脿tiques com ara les anomenades “Les conductes dels menors. Tasca de tota una Comunitat Educativa”; “Com sona l’Eso!”; “Programa ECOSAFE. Atenci贸n plena basada en el yoga educativo”; “Viure les matem脿tiques”; “C贸mo evitar que tu hij@ corra riesgo en Internet”; “Recicla l’escola: un cam铆 cap a la sostenibilitat i la conviv猫ncia”; “El ajedrez como herramienta educativa en el aula”; “Padrines i padrins de lectura”; “La importancia de las emociones en el desarrollo neurocognitivo y de la personalidad”; “El impacto de la atenci贸n en el aula”; o “Moments de trobada, moments de construcci贸, moments de processos i possibilitats”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.