fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Nules susp猫n la celebraci贸 de les festes de Sant Joan

Nules susp猫n la celebraci贸 de les festes de Sant Joan

La Comissi贸 de Festes acorda suspendre estos festejos prevists per al mes de juny.

La Comissi贸 de Festes del Barri de Sant Joan de Nules ha acordat suspendre les festes d’este any 2020 que estaven previstes per al mes de juny.

Aix铆 ho ha manifestat en un comunicat publicat a les seues xarxes socials en el que assenyala que “a causa de l’actual crisi sanit脿ria del Covid-19 i seguint les recomanacions de les autoritats competents, la Comissi贸 de Festes del Barri de Sant Joan hem acordat la suspensi贸 de les nostres festes de 2020”.

A m茅s, en l’escrit es dona suport a Maria Calpe Huesa, qui anava a ser proclamada Regina del FOC 2020, i a les xiques que l’acompanyarien en la Cort d’Honor.

Les festes del barri de Sant Joan estan molt arraigades en la poblaci贸 de Nules i compten amb una dilatada traject貌ria i tradici贸. De fet, la programaci贸 preveu cada any actes de tots tipus: taurins, culturals, d’oci i entreteniment, i religiosos.

Des de l’Ajuntament de Nules es recolza esta decisi贸 responsable davant l’actual conjuntura i anima tant a la Comissi贸 del Barri de Sant Joan, com a la del Barri de El Salvador i a la Quinta de Sant Vicent, que tamb茅 han tingut que suspendre les seues festes, a seguir treballant de cara a la celebraci贸 dels festejos del pr貌xim any, “que com sempre comptaran amb la col路laboraci贸 de la instituci贸 local”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.