fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Nules tanca la setmana clemenules homenatjant als llauradors de més de 80 anys

Nules tanca la setmana clemenules homenatjant als llauradors de més de 80 anys

Una alumna de l’IES Mediterrània de Benidorm guanya el XI Concurs Nacional de Rebosteria Clemenules.

La Setmana de la Clemenules es tanca amb l’acte Homenatge als Llauradors de la localitat de més de 80 anys, un acte que ha comptat amb Fernando Romero Subirón, ex rector de l’UJI, com a mantenidor. De fet s’ha rendit tribut a 15 llauradors, “pensem que l’Homenatge al Llaurador ha de tindre com a protagonista a aquella persona que al llarg de la seua vida s’ha dedicat al cultiu de la nostra Clemenules, per la qual cosa com a novetat en esta edició hem volgut fer un reconeixement públic i merescut al llaurador”, comenta el regidor d’Agricultura, César Estañol.

A més, el diumenge 28 de gener també ha tingut lloc la tradicional Ofrena al Llaurador amb l’assistència d’autoritats i la reina de la Vila de Nules, Laura Martí i les dames de la Cort d’Honor.

La Setmana Clemenules ha comptat amb importants activitats gastronòmiques com el XI Concurs Nacional de Rebosteria Clemenules que va tindre lloc el passat dissabte 27 de gener. En el mateix van participar 10 concursant procedents de diverses escoles d’hoteleria d’àmbit nacional i va guanyar Alexandra Scordo de l’IES Mediterrània de Benidorm, el segon lloc va ser per a Pau Guimerà del CIPFP de Benicarló i el tercer classificat va ser Pedro Alberto Provencio del CIPFP Costa Azahar de Castelló.

Esta edició ha comptat amb participants d’escoles d’hostaleria com el Centre Superior d’Hostelería del Mediterráneo de València, CIPFP Costa de Azahar de Castelló, IES Universitat Laboral de Toledo, CIPFP Benicarló, Colegio Virtgen al Pie de la Cruz de Puçol o l’IES Mediterrània de Benidorm.

Leave a Reply

Your email address will not be published.