fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Nules tornar脿 a gaudir per segon any consecutiu de l’encesa de fanalets a la platja

Nules tornar脿 a gaudir per segon any consecutiu de l’encesa de fanalets a la platja

La Platja de Nules segueix en marxa amb les festes de Sant Roc, que van comen莽ar a celebrar-se el passat 5 d’agost.

Despr茅s de les activitats organitzades per a la primera setmana, aquest dijous, 11 d’agost, ser脿 el torn del II Taller de Fanalets, organitzat per l’Associaci贸 de Ve茂ns de la Platja de Nules i l’Associaci贸 Cultural La Corretjola, amb la col路laboraci贸 de la regidoria de Festes i Tradicions, amb la regidora Patricia Cascales.

Programaci贸

La cita cultural d’aquest dijous comen莽ar脿 a les 19 hores, al far de Nules, amb contacontes infantil i l’obra ‘La motxilla de la Fili’, a c脿rrec de la companyia Cisco Cultural, i organitzat per l’Associaci贸 de Ve茂ns i l’Ajuntament de Nules.

Les activitats m茅s tradicionals arribaran a partir de les 19.30 hores, tamb茅 al far, amb el II Taller de Fanalets, per al qual cada menut haur脿 de portar un mel贸 buit. “Una cita per a la qual l’any passat varem superar amb escreix la previsi贸 inicial de 25-30 xiquets, i per a la qual aquest any esperem a m茅s de 50”, en paraules de Cascales.

De moment, ja hi ha 315 persones inscrites al sopar de pa i porta, que tindr脿 lloc a continuaci贸, a partir de les 22 hores, i de la qual moltes d’elles participaran al taller previ.

Finalment, a partir de les 23 hores, es dur脿 a terme la cercavila amb l’encesa de fanalets, que realitzar脿 el mateix recorregut que en l’edici贸 anterior, i que segueix la tradici贸 del segle passat, quan es va instaurar aquesta activitat.

Col路laboraci贸 d’associacions

Per dur a terme aquesta nit plena de cultura i de tradicions, les dues associacions esmentades han treballat, tal com destaquen els seus representants, “conjuntament per fer-ho possible, des del repartiment de tiquets fins a la publicitat de l’esdeveniment, de manera que convidem a tots els que vulguen gaudir d’una nit diferent a venir a gaudir-la amb nosaltres a la platja de Nules”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.