fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Nules treballa en l’organització de la tradicional festa de les paelles

Nules treballa en l’organització de la tradicional festa de les paelles

Este any tindrà lloc dissabte 25 d’abril i les persones interessades poden fer propostes al correu de festes.

L’Ajuntament de Nules celebrarà dissabte 25 d’abril el tradicional Dia de les Paelles, una festa que s’ha convertit en un acte representatiu per al municipi i en la que hi participen milers de persones.

Per este motiu, des de la regidoria de Joventut s’està ja treballant en l’organització d’esta jornada festiva, “seguim treballant en la mateixa línia que en els darrers anys, en els que s’ha introduït una zona de jocs infantils per als més menuts, a més d’actuacions nocturnes de diferents dj’s en el recinte de festes enfocades als joves”, comenta el regidor Gabriel Torres.

La programació comptarà amb l’actuació de l’orquestra La Viva i també al recinte de paelles hi haurà música en directe amb dj’s. No obstant això, este any les persones que vulguen fer propostes per a ser incloses en la programació, bé d’este any o d’altres edicions, ho poden fer escrivint a l’adreça festes@nules.es, “volem també en esta festa fer partícip a la ciutadania”, matisa Torres.

Cal assenyalar que la Festa de Paelles se celebra sempre l’últim dissabte del mes d’abril a no ser que coincidisca amb la festivitat de sant Vicent, com va ocórrer l’any passat, en este cas es trasllada al primer dissabte del mes de maig.

Este esdeveniment congrega a un gran número de joves no sols de Nules també d’altres poblacions de la comarca de la Plana Baixa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.