fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Nules treballa en l’organitzaci贸 de la tradicional festa de les paelles

Nules treballa en l’organitzaci贸 de la tradicional festa de les paelles

Este any tindr脿 lloc dissabte 25 d’abril i les persones interessades poden fer propostes al correu de festes.

L’Ajuntament de Nules celebrar脿 dissabte 25 d’abril el tradicional Dia de les Paelles, una festa que s’ha convertit en un acte representatiu per al municipi i en la que hi participen milers de persones.

Per este motiu, des de la regidoria de Joventut s’est脿 ja treballant en l’organitzaci贸 d’esta jornada festiva, “seguim treballant en la mateixa l铆nia que en els darrers anys, en els que s’ha introdu茂t una zona de jocs infantils per als m茅s menuts, a m茅s d’actuacions nocturnes de diferents dj’s en el recinte de festes enfocades als joves”, comenta el regidor Gabriel Torres.

La programaci贸 comptar脿 amb l’actuaci贸 de l’orquestra La Viva i tamb茅 al recinte de paelles hi haur脿 m煤sica en directe amb dj’s. No obstant aix貌, este any les persones que vulguen fer propostes per a ser incloses en la programaci贸, b茅 d’este any o d’altres edicions, ho poden fer escrivint a l’adre莽a festes@nules.es, “volem tamb茅 en esta festa fer part铆cip a la ciutadania”, matisa Torres.

Cal assenyalar que la Festa de Paelles se celebra sempre l’煤ltim dissabte del mes d’abril a no ser que coincidisca amb la festivitat de sant Vicent, com va oc贸rrer l’any passat, en este cas es trasllada al primer dissabte del mes de maig.

Este esdeveniment congrega a un gran n煤mero de joves no sols de Nules tamb茅 d’altres poblacions de la comarca de la Plana Baixa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.