fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Nules treballa per donar vida a un solar en des煤s

Nules treballa per donar vida a un solar en des煤s

El taller s’emmarca en la campanya Espai Verd Viu #RecuperemNules.

Nules ha comen莽at a treballar en un projecte centrat a donar vida a un solar en des煤s del municipi mitjan莽ant la realitzaci贸 de diferents tallers emmarcats en la campanya Espai Verd Viu #RecuperemNules que ha posat en marxa la Regidoria de Medi Ambient.

En este primer taller s’ha iniciat la transformaci贸 del solar, aix铆 doncs entre tots els participants s’ha creat un bancal que en descompondre’s imitar脿 la formaci贸 d’humus al bosc, aix铆 tindrem terra rica per a plantar m茅s endavant.

“El que es pret茅n 茅s dur a terme una activitat que involucre els m茅s menuts i tamb茅 els majors del municipi per a conscienciar-los de tot all貌 que es pot fer per a tindre un espai m茅s sostenible, per aix貌 treballem amb un solar en des煤s que transformarem per a fer-lo 煤til”, comenta el regidor de Medi Ambient, Jaume Segura.

En concret, en este taller s’han aprofitat residus org脿nics com per exemple cart贸 o paper amb els quals s’ha creat un sistema de bancals anomenat horta “lasagna” especialment indicat per la recuperaci贸 de terres degradades. “Amb este sistema transformarem els residus en compost in situ per a poder plantar la nostra horta posteriorment”, matisa Segura.

En esta iniciativa col路laboren juntament amb l’Ajuntament de Nules, Nules Sostenible, l’Associaci贸 Cultural La Corretjola, Nules Abra莽a’m Lact脿ncia i Crian莽a, Escola de Pares i Mares CEIP Nou Pedro Alc谩zar, CEIP Cervantes, IES Gilabert de Centelles, AMPA Jaume I, CEIP P铆o XII, Colegio Nuestra Se帽ora de la Consolaci贸n, Turisme Nules i AMPA Lope de Vega.

Leave a Reply

Your email address will not be published.