fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Obert el termini per a matricular-se en l’Esplai Nadal de Sagunt

Obert el termini per a matricular-se en l’Esplai Nadal de Sagunt

La inscripció es podrà fer fins al 22 de desembre i solament de manera telemàtica.

La Delegació de Joventut i Infància de l’Ajuntament de Sagunt ha posat en marxa una nova edició de l’Esplai Nadal, un espai d’oci educatiu en el qual a través de jocs, tallers i activitats culturals es pretén que els xiquets/es d’Infantil i de Primària (nascuts de 2008 fins a 2017) puguen gaudir de continguts educatius i de noves experiències durant estes vacacions.

En esta edició hi haurà tres nivells, en funció de l’edat, i es desenvoluparà en el Casal Jove i en el Centre Cultural Mario Monreal del 28 de desembre al 4 de gener. Els grups d’edat van de 3 a 6 anys; de 7 a 9; i de 10 a 12. El preu de la matrícula és de 8 € i el termini d’inscripció comença hui i finalitza el 22 de desembre. Les places són limitades i la inscripció sol es podrà fer telemàticament en el següent enllaç: https://aytosagunto.apuntate.online/pio/.

El delegat de Joventut i Infància, Guillermo Sampedro, ha destacat la conciliació familiar i laboral com un dels objectius d’esta iniciativa: «De la mateixa manera que a l’estiu vam posar en marxa l’Escola d’Estiu, ara ho fem amb l’Esplai Nadal, amb l’objectiu de facilitar la conciliació laboral i familiar. És un projecte d’educació en el temps lliure amb el qual volem que els menors realitzen activitats lúdiques i educatives. És una vàlvula d’escapament per a les famílies, per a poder compatibilitzar les seues ocupacions i que els menors tinguen un oci educatiu i gaudisquen de les activitats que els hem preparat. A més, i com ja va succeir en l’Escola d’Estiu, es tracta d’un Esplai molt controlat i segur, amb totes les mesures de seguretat necessàries».

En total, seran cinc dies (28, 29, 30, 31 de desembre i 4 de gener) de 10 a 13.30 hores, amb activitats amb molt de cinema i contacontes i tallers de naturalesa, ioga, cinema, robòtica, manualitats nadalenques, etc. Esta activitat recull les directrius de la Generalitat Valenciana per a complir totes les mesures com a conseqüència de la situació ocasionada per la Covid-19.

Leave a Reply

Your email address will not be published.