fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Oliva anul路la ‘Les Fires’ per garantir la seguretat de tots els ve茂ns i ve茂nes

Oliva anul路la ‘Les Fires’ per garantir la seguretat de tots els ve茂ns i ve茂nes

La Regidoria de Festes anul路la una de les festivitats m茅s importants d’Oliva, per tal d’evitar possibles contagis per la Covid-19.

La Fira de les Fires hauria tingut lloc el 19, 20 i 21 de juny, amb la tradicional Fira Gastron貌mica, i el 23 de juny la festivitat de S. Joan.

L’Ajuntament d’Oliva ha anul路lat totes les activitats previstes per a ‘Les Fires’ que havien de tindre lloc els pr貌xims 19, 20 i 21 de juny, per tal d’evitar aglomeracions de ve茂ns i ve茂nes, aix铆 com possibles contagis per la Covid-19.

Les dates previstes per a ‘Les Fires’ coincidixen amb la tercera fase de la desescalada del confinament per la Covid-19. Segons les recomanacions del Ministeri de Sanitat, durant este per铆ode sols es desenvoluparan actes multitudinaris on puguen seure 400 persones amb dist脿ncies de seguretat de 2 metres.

A m茅s, tamb茅 s’anul路la la Fira Gastron貌mica d’Oliva que tindria lloc el mateix cap de setmana de juny i s’inclo茂a en la programaci贸 de Les Fires.

La Regidora de Festes, Yolanda Navarro, ha assegurat que prendre esta decisi贸 ha estat molt complicada per com est脿 d’arrelada tradici贸 d’esta festa a la ciutat d’Oliva. Per貌 s’ha posat per davant la seguretat dels ve茂ns i ve茂nes. Durant el per铆ode de decisions s’ha tingut en compte les recomanacions de les autoritats sanit脿ries, que aconsellen no realitzar grans esdeveniments on es congregue a un nombre elevat d’assistents. Per aix貌 l’Ajuntament d’Oliva ha decidit anul路lar totes i cadascuna de les activitats de la Fira de Fires del 2020.

Yolanda Navarro ha afirmat que la programaci贸 de Les Fires ja estava tancada per tal de garantir la millor oferta tur铆stica, cultural, musical i gastron貌mica, per貌 les circumst脿ncies no permeten que este estiu es puga celebrar.

Aix铆 doncs, s’ha comunicat als prove茂dors la decisi贸 presa per l’Ajuntament d’Oliva, i s’estudiaran diverses f贸rmules i actes per tal de donar suport a les empreses d’espectacles que s’havien comprom茅s per a esta festa.

“Tots els sectors implicats en l’anul路laci贸 dels actes festius els tindrem en compte per a pr貌xims esdeveniments, que esperem que els desenvolupem pr貌ximament a Oliva” ha assegurat Yolanda Navarro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.