fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Onda anuncia la venda de les entrades per als concerts de Robe i José Mercé de la Fira 2017

Onda anuncia la venda de les entrades per als concerts de Robe i José Mercé de la Fira 2017

El regidor de Festes de l’Ajuntament, Asensio Blaya, ha presentat els diferents punts de venda en els quals es podran adquirir les entrades per als concerts que tindran lloc en la ciutat amb motiu de la Fira d’Onda 2017.

Cal recordar que enguany els onders i visitants podran gaudir de les actuacions del rocker Robe Iniesta, líder d’Extremoduro amb la seua actual banda, el dissabte 21 d’octubre; així com de l’art flamenc de José Mercé, el divendres 27 d’octubre. Ambdues cites tindran lloc al pavelló Víctor Cabedo.

Blaya ha anunciat que “els interessats a acudir al concert de Robe i estiguen empadronats a Onda podran adquirir les seues entrades a 10 euros, de manera física, tant al Café Druida; com al Teatre Mònaco, a partir d’una data que anunciarem aviat”. Per la seua banda, el públic en general podrà comprar les seues localitats, a un preu únic de 20 euros, de forma online a través del següent enllaç http://www.lpmusics.com/event/concierto-robe-onda-castellon/ o, en taquilles, a Onda, també al Café Druida i al Teatre Mònaco, així com en diferents punts de les ciutats de Castelló, Vila-real, L’Alcora, Borriana, Sogorb, la Vall d’Uixó i Port de Sagunt.

Així mateix, el regidor de Festes de l’Ajuntament d’Onda ha explicat que per a assistir al concert de José Mercé, els empadronats també podran adquirir les entrades per Internet a través d’este enllaç:
http://www.lpmusics.com/event/jose-merce-festival-flamenco-rumba-onda-castellon/, on podran escollir lloc i platea si ho desitgen. A més, els onders podran comprar-les de forma física al Café Druida, amb entrada general numerada, i al Teatre Mònaco. Els preus per a este concert i este públic van des dels 12 euros la general, 18 euros la platea 2 i 24 euros la platea 1. Pel que es refereix a les entrades destinades als no empadronats es vendran online, des dels 20 euros la general, 25 euros la Platea 2 i 30 euros la Platea 1. També estan ja a la venda en els diferents punts de venda física concertats a Onda, Vila-real, L’Alcora, Borriana, Sogorb i La Vall d’Uixó.

Leave a Reply

Your email address will not be published.