fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Onda celebra el Nadal amb múltiples i divertides activitats esportives

Onda celebra el Nadal amb múltiples i divertides activitats esportives

La carrera ‘San Silvestre Piragüista’, la ‘Patinada Nadalenca’ i la ‘Kangoo Power’ es converteixen en les novetats d’este any, mentre que es repeteix la tradicional carrera ‘San Silvestre’.

L’Ajuntament d’Onda, a través de la regidoria d’Esports que dirigeix Francisco Chalmeta, ha presentat esta vesprada en roda de premsa les activitats esportives que es realitzaran amb motiu de la temporada nadalenca. Chalmeta ha estat acompanyat d’Andrés Tomaseti, secretari del Club d’Atletisme Onda; de Jorge Martínez, secretari del club Piragüista Espadà-Millars i gerent de Sargantana Aventura; i de Jorge Alarcón, president del club Ondawheelz.

Un any més, Chalmeta ha assegurat que ‘la implicació d’este equip de govern en els esdeveniments esportius de la ciutat és màxima, ja que és una forma de fomentar l’esport com a pràctica saludable entre els onders”. A més, ha explicat que “la marca Onda Ciutat Saludable és cada vegada més una realitat i ja són molts els turistes que s’acosten a gaudir dels esdeveniments esportius que celebrem, la qual cosa també és una forma de fomentar el turisme i dinamitzar l’economia local”.

Este any, i com a novetat, el tret de sortida ho marca la carrera ‘San Silvestre Piragüista’, que consistirà en una volta en piragua a l’embassament del Sitjar. El diumenge 17, a les 10.45 hores, se sortirà des de la presa. En el recorregut podran visitar-se ruïnes de masies, arcs de pedra, les restes de l’església, basses, safaretjos i pous, que han sortit a relluir després del descens de les aigües. L’empresa Sargantana Aventura posa a la disposició de qui no tingui piragua el lloguer de caiacs per 10 euros i el vestit de neopré per 5 euros. Per a més informació i inscripcions poden escriure a info@espada-millars.club.

El dia 23 de desembre, a les 10.30 hores, se celebrarà al Raval de Sant Josep la ‘Patinada Nadalenca’, una volta popular pel centre d’Onda on es premiarà a la millor disfressa nadalenca. Per finalitzar, es realitzaran activitats i una xocolatada. Així mateix, com a complement, se celebrarà a les 11.30 hores, també al Raval de Sant Josep, la masterclass nadalenca ‘Kangoo Power’, una nova activitat de fitness que es realitza amb les botes de Kanggo Jumps. Es pot realitzar la reserva per a este divertit esdeveniment en el telèfon 637752981, a un preu de 5 euros si el participant té botes pròpies o a 7 si necessita unes.

D’altra banda, el 26 de desembre, a les 10 hores, es celebrarà a la pista d’atletisme, el ‘III Cross Nadalenc 2017 Escola C. A. Onda’. Es lliuraran trofeus, medalles i llaminadures als participants i les inscripcions són gratuïtes emplenant un formulari a la web www.atletismeonda.blogspot.com. L’últim dia d’inscripció és el 24 de desembre, a les 14 hores.

I finalment, el 29 de desembre, la ciutat acomiadarà l’any esportiu amb la ‘XIV San Silvestre Onda’. A les 20 hores, al Pla, començarà una carrera de 2 quilòmetres no competitiva, i on també es premiaran les tres disfresses més originals i se sortejaran regals. L’esdeveniment finalitzarà amb el repartiment de xocolata i coca. Les inscripcions per a esta carrera són gratuïtes i es podran realitzar fins al 28 de desembre, emplenant el formulari de la web www.atletismeonda.blogspot.com.

Chalmeta ha conclòs la roda de premsa convidant a “tots els onders i veïns d’altres poblacions a apuntar-se a estos esdeveniments, que no només serviran per a realitzar una pràctica esportiva, sinó que a més, serà una forma molt divertida de passar els dies nadalencs amb amics i família de forma saludable”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.