fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Onda celebrarà virtualment la Fira del Llibre amb grans escriptors com Marta Robles, Júlio C. Cano o Maribel Escrig

Onda celebrarà virtualment la Fira del Llibre amb grans escriptors com Marta Robles, Júlio C. Cano o Maribel Escrig

La Biblioteca Municipal organitza trobades literàries amb reconeguts escriptors i professors així com diversos tallers.

Malgrat l’Estat d’Alarma la cultura no es deté a Onda, i és que l’Ajuntament ha decidit reconvertir la Fira del Llibre que tenia prevista en edició virtual, com a mesura preventiva i de seguretat davant la crisi sanitària.

Així, del 18 al 21 de maig Onda organitzarà xarrades de reconeguts escriptors nacionals i locals com són Pere Cervantes, Marta Robles, León Arsenal, Mónica Mira, Julio C.Cano, Maribel Escrig, David Jiménez el Tito, Lola P. Neva, José Sanchis, Ana Rosa Sanfeliu, Pablo Sebastià, Israel Quevedo, Inés Plana i Javier García. L’obra d’estos autors contempla tot tipus de gèneres, des de la novel·la històrica, negra o eròtica fins a relats de terror i ciència-ficció, sense oblidar contes infantils i narrativa juvenil.

Els interessats a veure el contingut de la Fira del Llibre Virtual podran trobar la informació en el Blog de la Biblioteca d’Onda i a través de les xarxes socials (@bibliotecaonda).

Sobre aquest tema, l’edil de Biblioteques, Joventut i Innovació, Vicent Bou, ha destacat que “els ciutadans d’Onda es mereixen la millor oferta cultural i més en estos temps tan difícils, per això, davant la impossibilitat de traure al carrer la Fira del Llibre que teníem prevista, hem decidit portar-la a casa de cadascun dels lectors”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.