fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Onda comença amb un encierro multitudinari l’últim cap de setmana de la Fira d’ Onda

Onda comença amb un encierro multitudinari l’últim cap de setmana de la Fira d’ Onda

Debuten els bous de les ramaderies Oliveira Irmaos i ramaderia Palha que han aportat un tancament net.

Onda comença amb un encierro multitudinari l’últim cap de setmana de la Fira d’Onda. Els 6 bous que debuten són de les ramaderies Oliveira Irmaos i de Palha.

El festeig taurí ha transcorregut amb total normalitat, a excepció d’un corredor que ha estat atés pel servei d’emergències per estirada muscular en la zona pèlvica. D’altra banda, un encierro net que ha fet gaudir als milers d’afeccionats al toro que s’han acostat a Onda per a viure una de les festes populars més famoses de la província de Castelló.

A continuació, els afeccionats al bou es van quedar a gaudir de l’exhibició de bous patrocinats per la Penya Guarisme 2.

Abans del encierro, l’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester al costat de la regidora de Cultura i Festes, María Prada de Conflent, la Reina i Dama de la Fira, Simona Slatinská i Elisabeth Brun respectivament i el Consell de Festes han fet el recorregut a peu per a revisar que tots els accessos al recorregut estiguen perimetrats i en ordre.

A més, la Policia Local ha desplegat un dispositiu de seguretat en el qual 20 efectius locals, autonòmics i nacionals han vetllat per l’ordre públic durant el festeig.

Leave a Reply

Your email address will not be published.